POSLOVNI FORUM
PREPORUKE ZA USPJEŠNIJE POSLOVANJE
POSLOVNI FORUM - Naslovna stranica Poslovnog foruma d.o.o. sa pregledom svih važnijih usluga
PRETRAŽIVANJE - Pisali smo o tisućama tema, koristite našu lokaliziranu brzu Google web tražilicu
CMS STRANICE - Predstavite svoju ponudu ili potražnju, predstavite sve svoje proizvode ili usluge
WEB IMENIK - Poslovni web imenik sa pregledom i pretraživanjem hrvatskih poslovnih web stranica
NOVOSTI - Pregled novih internet usluga, najave iz ekonomije, prava, finacija, internet marketing...

 
 
IZDVOJENI PREGLED HRVATSKIH POSLOVNIH STRANICA - Abecedno Ž-A
Kazalo - Naziv: O - OP
Općina Klana
Opis: Općina Klana. Naselja; Klana, Breza, Laze, Lisac, Studena i Škalnica. Ako ste lovac, lovite srneću i jelensku divljač, divlje svinje i medvjeda u Šumariji Klana, te prepelice i šljuke u Lovačkom društvu «Zec» Klana.
Opširnije za: Općina Klana

Općina Otok
Opis: Otok je općina Republike Hrvatske u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Povijesno i geografski nalazi se u središtu starohrvatske županije Cetine ili mlađe Cetinske krajine između zapadnih padina planine Kamešnice i srednjeg toka rijeke Cetine. Sjedište Općine je u istoimenom mjestu Otoku.
Opširnije za: Općina Otok

Općina Ližnjan
Opis: Općina Ližnjan smještena je na jugoistoku istarskog poluotoka, a okružena je morem s južne i istočne strane. Od granice s Općinom Medulin sa zapadne strane do uvale Budava na sjeveru, gdje graniči s Općinom Marčana. Općina Ližnjan se proteže obalnom linijom duž 28 km uz Kvarnerski zaljev. Sjedište Općine Ližnjan je naselje Ližnjan, a uz njega su veća naselja Šišan, Valtura, Jadreški i Muntić.
Opširnije za: Općina Ližnjan

Općina Kukljica
Opis: Zadovoljstvo nam je pozdraviti vas u ime turističkih djelatnika Kukljice, slikovitog mjesta s dugom turističkom tradicijom i jedne od najvažnijih otočnih destinacija u Zadarskoj županiji.
Opširnije za: Općina Kukljica

Općina Kršan
Opis: Područje Općine Kršan čine 23 naselja. To su redom Kršan, Blaškovići, Veljaki, Lazarići, Boljevići, Čambarelići, Kožljak, Jesenovik, Nova Vas, Šušnjevica, Letaj, Kostrčani, Lanišće, Zankovci, Polje Čepič, Zatka Čepić, Purgarija, Plomin, Plomin Luka, Stepčići, Vozilići, Zagorje i Potpićan.
Opširnije za: Općina Kršan

Općina Krnjak
Opis: Cilj nam je informirati sve građane Općine Krnjak, sve Krnjačane koji žive negdje drugdje, ali i ostale zainteresirane o svim aktivnostima koje se provode u našoj Općini Krnjak.
Opširnije za: Općina Krnjak

Općina Križ
Opis: Općina Križ smjestila se na sjeverozapadnim obroncima Moslavačke gore na površini od 118 km2. U njezinih 16 naselja živi cca 7.500 stanovnika. Na jugoistoku rijeka Česma povezuje nas i našu Zagrebačku županiju sa Općinom Velika Ludina i Sisačko-Moslavačkom županijom.
Opširnije za: Općina Križ

Općina Kotoriba
Opis: Na ovim stranicama besplatno objavljujemo svaku vijest vezanu uz Općinu Kotoriba. Turistička zajednica Općine Kotoriba.
Opširnije za: Općina Kotoriba

Općina Kostrena
Opis: Općina Kostrena - Martinšćica, Urinj, Šoići, Žurkovo...
Opširnije za: Općina Kostrena

Općina Konavle
Opis: Naselja u Općini Konavle su: Brotnice, Cavtat, Čilipi, Duba Konavoska, Dubravka, Dunave, Drvenik, Đurinići, Gabrile, Gruda, Jesenice, Komaji, Kuna Konavoska, Lovorno, Ljuta, Mihanići, Mikulići, Močići, Molunat, Obod, Pavlje Brdo, Pločice, Poljice, Popovići, Pridvorje, Radovčići, Stravča, Šilješki, Uskopje, Vitaljina, Vodovađa, Zastolje i Zvekovica.
Opširnije za: Općina Konavle

Općina Kneževi Vinogradi
Opis: Poštovani žitelji Općine Kneževi Vinogradi, WCA Portal Općinske Uprave je novi medijski prostor otvoren u svrhu unapređenja poslovne komunikacije između Vas mještana Općine i vaših predstavnika u Općinskom Vijeću, Poglavarstvu Općine i djelatnika Općinske Uprave. Model otvara nove mogućnosti u Vašem sudjelovanju u određivanju budućeg razvoja Općine Kneževi Vinogradi.
Opširnije za: Općina Kneževi Vinogradi

Općina Kneginec Gornji
Opis: Općina Kneginec Gornji. Naselja; Donji Kneginec, Gornji Kneginec, Lužan Biškupecki, Turčin, Varaždin Breg.
Opširnije za: Općina Kneginec Gornji

Općina Lokve
Opis: Lokvarski kraj sa oko 1200 stanovnika obuhvaća naselja Lokve, Mrzla Vodica i Zelin Mrzlovodički koja su smještena na nešto više od 700 metara nad morem. Ovo ppodručje se prostrlo poljem i vodama te stvara privlačnu sliku kultiviranog naselja okruženog šumom koje poziva na dolaske ovdje u podnožje stasitog Risnjaka. Iako smješten nedaleko priobalnog prostora, klima ovog područja je izrazito planinska.
Opširnije za: Općina Lokve

Općina Klinča Sela
Opis: Općina Klinča Sela: Mjesta u općini; Beter, Donja Purgarija, Donja Zdenčina, Goli Vrh, Gonjeva, Gornja Purgarija, Gornja Zdenčina, Klinča Sela, Kozlikovo, Kupinec, Novo Selo Okićko, Poljanica Okićka, Repišće, Tržić
Opširnije za: Općina Klinča Sela

Općina Lovas
Opis: Područje Općine Lovas smješteno je na uskom duguljastom terenu, koji se proteže uz Dunav, od Vukovara do Iloka, a dio je istočno slavonske ravnice
Opširnije za: Općina Lovas

Općina Klakar
Opis: Općina Klakar graniči sa četiri jedinice lokalne samouprave: na zapadu s gradom Slavonskim Brodom na sjeveru s općinom Gornja Vrba i općinom Garčin (naselje Zadubravlje), te prema istoku s općinom Oprisavci (naselja Trnjanski Kuti i Poljanci).
Opširnije za: Općina Klakar

Općina Kijevo
Opis: Na tlu današnjeg Kijeva oko Glavice bilo je središte ilirske općine koja je obuhvaćala područje s desne strane Cetine od Šušnjara do Sivih brda i sjeverno do Uništa. Rimska vlast, pokorivši ilirska plemena gradila je upravna središta tzv. municipije, od kojih je jedan bio i Kijevo.
Opširnije za: Općina Kijevo

Općina Kamanje
Opis: Općina Kamanje nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Karlovačke županije, broji tisuću stanovnika u sedam naselja (Kamanje, Mali Vrh, Brlog, Preseka, Orljakovo, Reštovo).
Opširnije za: Općina Kamanje

Općina Kalnik
Opis: Kalnik je planina smještena u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, najveći dio je u Varaždinskoj županiji, a manji u Koprivničko-križevačkoj županiji. Sa sjeverozapadne strane nalazi se Novi Marof, sa sjeverne strane Ljubešćica i Varaždinske Toplice, a južno Križevci. Na južnoj strani ispod vrha Vranilca nalazi se selo Kalnik, sa župnom crkvom Sv. Brcka. Sama vršna stijena nije pošumljena. Zapadno od nje su ruševine Grada Mali Kalnik.
Opširnije za: Općina Kalnik

Općina Kalinovac
Opis: Kalinovac se nalazi u sjevernom djelu Hrvatske, u Podravini. Po županijskom regionalnom dijeljenju nalazi se na istočnom rubu Koprivničko-Križevačke županije, te je preko Državne ceste Podravske magistrale (D-2) koja prolazi pored Kalinovca prisusjedno mjesto Virovitičko Podravske županije. Prometno je dobro povezan jer se nalazi pri račvanju smjerova Podravske magistrale.
Opširnije za: Općina Kalinovac

Općina Josipdol
Opis: Aktualni događaji, povijest, kultura i zanimljivosti Josipdolskog kraja. Naselja općine Josipdol: Carevo Polje, Cerovnik, Istočni Trojvrh, Josipdol, Modruš, Munjava Modruška, Munjava, Oštarije, Salopeku Modruški, Skradnik, Sabljaki Modruški, Trojvrh, Vajin Vrh, Vojnovac.
Opširnije za: Općina Josipdol

Općina Jesenje
Opis: Općina Jesenje nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Krapinsko-zagorske županije, u sjevernom podnožju planine Strahinjčice, a obuhvaća naselja: Brdo Jesenjsko, Cerje Jesenjsko, Donje Jesenje, Gornje Jesenje i Lužani Zagorski. Zauzima površinu od 24 km2.
Opširnije za: Općina Jesenje

Općina Jelenje
Opis: Općina Jelenje - Općina Jelenje nalazi se na rubu primorskoga i goranskoga prostora, u sjeverozapadnom dijelu Hrvatskog primorja. Na sjeveru zalazi u Obručku skupinu planina, a njezinim zapadnim dijelom, uključivši izvorište i gornji tok, protiče Rječina.
Opširnije za: Općina Jelenje

Općina Jasenovac
Opis: Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistoćnom dijelu Sisačko-moslavačke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja. Upravno, kulturno i prometno središte općine je Jasenovac, naselje smješteno na ušću rijeke Une u Savu.
Opširnije za: Općina Jasenovac

Općina Jarmina
Opis: Općina Jarmina - Ovdje možete pročitati opće podatke o mjestu Jarmina, o njenoj povijesti, ulozi u Domovinskom ratu te geoprometnom smještaju. Također, možete pronaći podatke o gospodarskim subjektima koji djeluju na području Općine Jarmina.
Opširnije za: Općina Jarmina

Općina Janjina
Opis: Općina Janjina. U janjinskom kraju postojale su brojne ilirske gomile, (Plereji i Ardijejci) od kojih je najvažnija bila Gradina na brdu iznad Janjine. Ostale su najvjerojatnije služile za motrenje otvorenog mora (poviše Popove Luke), a druge za motrenje Malog mora (Stražica Sreserka i Vardišće).
Opširnije za: Općina Janjina

Općina Jakovlje
Opis: Službene stranice općine Jakovlje za lokalnu zajednicu s vijestima i ostalim korisnim informacijama za mještane Jakovlja, Igrišća i Kraljevog Vrha. Informacije o općini Jakovlje.
Opširnije za: Općina Jakovlje

Općina Kloštar Ivanić
Opis: Kloštar Ivanić je naselje i središte istoimene općine u sjeverozapadnoj Moslavini smješteno 4 km sjeveroistočno od Ivanić-Grada. Općina Kloštar Ivanić sastoji se od 11 naselja: Kloštar Ivanić, Bešlinec, Čemernica Lonjska, Donja Obreška, Gornja Obreška, Krišci, Lipovec Lonjski, Predavec, Sobočani, Stara Marča i Šćapovec.
Opširnije za: Općina Kloštar Ivanić

Općina Mrkopalj
Opis: Mrkopalj se spominje prvi put u povijesti 1477. godine, kada je Martin Frankopan neke posjede dodijelio Mikulici, sinu Damjana Drozgometskog. Na uzvisini Fortica pronađeni su arheološki ostaci srednjovjekovne crkvice iz XIV. ili XV. stoljeća, i to crkvica kakve su podizali Frankopani za svoje kmetove.
Opširnije za: Općina Mrkopalj

Opal pegla
Opis: Elna Press Opal pegla - Vodeća švicarska robna marka glačala i šivaćih strojeva za domaćinstvo. Glačanje bez napora, glačanje svih vrsta rublja, jednim pritiskom tri-četiri sloja odjednom, kvaliteta, jednostavna upotreba i sigurnost, osiguran servis i stručno savjetovanje, moguć dogovor za prezentaciju u našem prostoru ili u Vašem domu.
Opširnije za: Opal pegla

Općina Orehovica
Opis: Općina Orehovica nalazi se u Međimurju, nekoliko kilometara jugoistočno od Čakovca, uz rijeku Dravu, a između Nedelišća i Preloga. Danas općinu Orehovica sačinjavaju naselja: Orehovica (središte općine), Podbrest i Vularija. Uspostavljena je 1997. odvajanjem od općine Mala Subotica.
Opširnije za: Općina Orehovica

Općina Oprtalj
Opis: Oprtalj se spominje 1115. godine kao urbano boravište feudalnih gospodara i zanatlija. Od tada do polovice 20. stoljeća mijenjaju mu se gospodari i vlast država u koje biva uklopljen. To ostavlja vidljive tragove na arhitekturi i prometnicama koje bi ga doticale.
Opširnije za: Općina Oprtalj

Općina Okučani
Opis: Ovdje ćete pronaći sve potrebne kontakt informacije za Općinu Okučani. Općina Okučani, mjesni odbori, gradsko poglavarstvo, javna poduzeća, kulturne ustanove...
Opširnije za: Općina Okučani

Općina Nuštar
Opis: Nuštar je staro selo u Slavoniji. Njegova povijest datira još iz srednjeg vijeka (12. st.). Od samih početaka selo je bilo nastanjeno gotovo isključivo Hrvatima. Benediktinci su podignuli kapelu Sv. Duha na brdu u porječju Vuke, što je vodilo do nastanka okolog sela nazvanog Nustar, po samostanu (monasterium, monostor, monustor, monuštar).
Opširnije za: Općina Nuštar

Općina Novo Virje
Opis: Općina Novo Virje nalazi se na sjeveroistoku Koprivničko-križevačke županije. U njezinom sastavu nalaze se tri naselja: Medvedička, Drenovica i Crnec. Mjesto graniči na sjevernoj strani s republikom Mađarskom. Smješteno je uz tok Drave i njenih rukavaca. Plodne naplavine omogućuju mu poljoprivrednu proizvodnju, poglavito kukuruz, povrće te naročito lucernu djetelinu koja u ovome djelu Podravine najbolje uspijeva.
Opširnije za: Općina Novo Virje

Općina Novigrad Podravski
Opis: Narod je tvrđici u Komarnici dao ime Novigrad. Samo selo ipak se i nadalje zove Komarnica. Kasnije postade znamenitija tvrđica od samog sela, jer se u tvrđici smjestiše oblasti. Tako je sve poznatije bivalo ime Novigrad, koje vremenom posve istisne ime Komarnica. Općina Novigrad Podravski.
Opširnije za: Općina Novigrad Podravski

Općina Nova Kapela
Opis: Općina Nova Kapela - Službene stranice općine Nova Kapela sa informacijama o općini, gospodarstvu, lokalnoj samoupravi, aktivnostima...
Opširnije za: Općina Nova Kapela

Općina Nijemci
Opis: Općina Nijemci sa sjedištem u Nijemcima obuhvaća prostor i naselja Đeletovci, Donje Novo Selo, Podgrađe, Apševci, Lipovac, Vinkovački Banovci, Banovci. Cijeli prostor je ravničarski, protkan prometnicama i odvodnim kanalima, rijekama Bosutom, Spačvom, Ljubnjem i Rabrom, trasama VN i NN dalekovodima, željezničkim prugama i autocestom, važnim europskim prometnicama.
Opširnije za: Općina Nijemci

Općina Netretić
Opis: Općina Netretić smještena je na sjeverozapadnom djelu Karlovačke županije, na površini od 116 km2 sa 3333 stanovnika u 42 naselja, uglavnom seoskim, sa sjedištem u Netretiću. To je dio karlovačkog dinarskog krša s nebrojenim vrtačama - dragama - prekrivenim travnjacima, vrištinama, te gajevima i šumama breze, hrasta, bukve, graba i kestena.
Opširnije za: Općina Netretić

Općina Negoslavci
Opis: Negoslavci su mala općina u Vukovarsko - srijemskoj županiji u čiji sastav ulazi jedino naselje Negoslavci.
Opširnije za: Općina Negoslavci

Općina Lobor
Opis: Općina Lobor smjestila se u samom srcu Hrvatskog Zagorja na jugozapadnim obroncima Ivancice. Prostor koji zauzima prekriven je simpatičnim brežuljcima te gorskim obroncima prekrivenim pitomom šumom.
Opširnije za: Općina Lobor

Općina Murter
Opis: Otok je podijeljen u dvije općine: veću Murter sa samo jednim naseljem i manju Tisno. Iako su stanovnici Murtera još od utemeljenja općine Tisno u XIX. st. tražili svoju posebnu općinu, ta im se želja ostvarila tek 1999.
Opširnije za: Općina Murter

Općina Ivankovo
Opis: Ivankovo, sjedište Općine, najveće je naselje u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Nalazi se u istočnoj Slavoniji, 11 km zapadno od Vinkovaca. U sastav Općine Ivankovo još ulaze naselja Retkovci i Prkovci. Budući da se nalazi na povoljnom zemljopisnom položaju i da posjeduje dobre klimatske osobine, Ivankovo je mjesto koje se kontinuirano naseljava još od prapovijesti.
Opširnije za: Općina Ivankovo

Općina Molve
Opis: Općina Molve zauzima sjeveroistočni dio Koprivničko-križevačke županije. Prostor molvarskog kraja dio je prirodno geografske cjeline Bilogorske Podravine.
Opširnije za: Općina Molve

Općina Mljet
Opis: Mljet se nalazi u južnodalmatinskoj otočnoj skupini. Najjužniji je i najistočniji od svih naših većih otoka. Proteže se između 170 19´ 19' i 170 45´ 16' istočne zemljopisne dužine i 420 41´ 12' i 420 48´ 23' sjeverne zemljopisne širine. Pruža se paralelno s istočnom polovicom poluotoka Pelješca od kojega je odvojen Mljetskim kanalom širine 8 km.
Opširnije za: Općina Mljet

Općina Medulin
Opis: Općina Medulin - Medulin spada među reprezentante istarskog turizma i jedno je od dvadesetak najpoznatijih kupališnih imena na Jadranu. Dinamičan razvoj Medulina počiva na valorizaciji prirodne osnove i fizionomiji pitomog pejzaža. Svaki posjetitelj Medulina može tu naći pravu oazu mira i tišine, bogatu pejzažima ovog mediteranskog krajolika, ali istodobno može ovdje provesti vrlo dinamičan i sadržajima bogat odmor.
Opširnije za: Općina Medulin

Općina Maruševec
Opis: Područje općine Maruševec svojim je najvećim dijelom smješteno na blagim brežuljcima koji su dio prigorja Maceljske gore i Ravne gore. Sjeveroistočnu granicu općine čini početak Varaždinskog polja kojeg je od davno presjecao nestalni tok rijeke Drave.
Opširnije za: Općina Maruševec

Općina Marijanci
Opis: Općina Marijanci nalazi se u Osječko-baranjskoj županiji, u podravskom dijelu Slavonije, u istočnohrvatskoj ravnici, između rijeka Drave, Karašice i Vučice. Smještena je na oko 95 metara nadmorske visine, površina joj je 67 četvornih kilometara i ima oko 2800 stanovnika.
Opširnije za: Općina Marijanci

Općina Marija Gorica
Opis: Općina Marija Gorica nalazi se na sjeverozapadnom dijelu Hrvatske i sastavni je dio Zagrbačke županije. Pretežno je brdovito područje. Manji nizinski predio općine sa zapadne strane izlazi na rijeku Sutlu, koja ujedno označava graničnu liniju između Hrvatske i Slovenije.
Opširnije za: Općina Marija Gorica

Općina Malinska
Opis: Općina Malinska - Dubašnica, Lina Bolmarčića 22, Malinska. Informacije o općini, općinskoj upravi, gospodarstvu i turizmu.
Opširnije za: Općina Malinska

Općina Mala Subotica
Opis: Općina Mala Subotica, ustanove, mjesni odbori, župa, udruge, sportska društva, osnovna škola ...
Opširnije za: Općina Mala Subotica

Općina Luka
Opis: Općina Luka - Informativne stranice o općini Luka, gospodarska zona u općini, kontakt podaci, novi prostorni plan i sl.
Opširnije za: Općina Luka

Općina Lovreć
Opis: Lovreć nastao je od lat. Laurentius - koji je ovjenčan lovorovim vijencem. Nikao je na tlu davnoga rimskoga grada (Tronuma). Sastoji se od Opanaka (Donjega sela) i Lovreća (Gornjega sela).
Opširnije za: Općina Lovreć

Općina Lovran
Opis: Općina Lovran smjestila se na istočnoj obali Istre u Kvarnerskom zaljevu. Područje Lovranštine prostire se na relativno strmim padinama planinskog masiva Učke, najzelenije i vegetacijom najbogatije planine na Jadranu. Na području lovranske općine prema popisu iz 2001. godine živi 3987 stanovnika u pet naselja.
Opširnije za: Općina Lovran

Općina Lovinac
Opis: Općina Lovinac administarativno pripada Ličko-senjskoj županiji. Ima površinu od 317,27 km2. Uz Lovinac obuhvaća i naselja: Gornja Ploča, Kik, Ličko Cerje, Raduč, Ričice, Sveti Rok, Smokrić, Štikada i Vranik. Iznad samog mjesta Lovinac su ruševine srednjovjekovnog grada Lovinca a ima i nalaza iz rimskog doba.
Opširnije za: Općina Lovinac

Općina Nedelišće
Opis: Općina Nedelišće prostire se na središnjem dijelu Međimurske županije, koja je smještena na sjeveru Hrvatske, između rijeka Mure i Drave. Općina se nalazi u nizinskom dijelu srednjeg Međimurja i smještena je između grada Čakovca i Varaždina.
Opširnije za: Općina Nedelišće

Općina Baška
Opis: Općina Baška - Službene stranice općine Baška. Otok Krk.
Opširnije za: Općina Baška

Općina Cestica
Opis: Općina Cestica smjestila se na krajnjem sjeverozapadu Republike Hrvatske, jednim svojim dijelom na vinorodnim brežuljcima, a drugim u plodnoj nizini rijeke Drave. Naseljena je sa oko 6000 tisuća stanovnika, koji su raspoređeni u 20 naselja, imenima: Babinec, Brezje Dravsko, Cestica, Dubrava Križovljanska, Falinić Breg, Gornje Vratno, Jarki, Kolarovec, Križanče, Križovljan Radovečki, Mali Lovrečan, Malo Gradišće, Natkrižovljan, Otok Virje, Radovec, Radovec Polje, Selci Križovljanski, Veliki Lovrečan, Virje Križovljansko, Vratno Otok. Najveće i najbrojnije naselje Općine je Gornje Vratno.
Opširnije za: Općina Cestica

Općina Cerna
Opis: Cerna se smjestila na istoku slavonske ravnice, na pola puta između Vinkovaca i Županje. Nalazi se na obalama Biđa, Bosuta, Bitulje, Berave i Krajc kanala. Ove rijeke su utkane u mjesto i zbog svog vijugavog toka u Cerni je nekad bilo čak 9 mostova, zbog čega je dobila nadimak 'Mala Venecija'.
Opširnije za: Općina Cerna

Općina Bukovlje
Opis: Općina Bukovlje sjeveroistočna je prigradska Općina sjedišta Brodsko-posavske županije, Grada Slavonskog Broda, a u svom sastavu ima četiri naselja: Bukovlje, Vranovce, Ježevik i Korduševce. Općina Bukovlje na istoku graniči sa Općinom Garčin, na jugoistoku sa Općinom Gornja Vrba, na jugozapadu sa Gradom Slavonskim Brodom, na sjeverozapadu sa Općinom Podcrkavlje, te na sjeveru sa Općinom Čaglin (Požeško-slavonska Županija).
Opširnije za: Općina Bukovlje

Općina Brnaze
Opis: Prema popisu iz 2001. godine Brnaze imaju 3223 stanovnika uz napomenu da stanovništvo kontinuirano raste, katastarska općina Brnaze prostire se na površini od 2262 ha. Brnaze se nalaze na 326m apsolutne visine u dužini od 5 km uz državnu cestu Sinj-Split.
Opširnije za: Općina Brnaze

Općina Brdovec
Opis: Općina Brdovec - Župna crkva, Dvorac Januševec, Dvorac Laduč, KUD Ladučanke, Župni zbor Sv. Vida, KUD Mihovil Krušlin, KUD Januševec ...
Opširnije za: Općina Brdovec

Općina Brckovljani
Opis: Općina Brckovljani obuhvaća mjesta Brckovljani, Božjakovina, Gračec, Gornja Greda, Hrebinec, Lupoglav, Kusanovec, Prečec, Prikraj, Tedrovec, Štakorovec, Stančić i Gornje Dvorišće u kojima živi oko 6500 stanovnika.
Opširnije za: Općina Brckovljani

Općina Borovo
Opis: Borovo je smešteno na desnoj obali Dunava u Vukovarsko srijemskoj županiji, zabeleženo već 1231 god. kao posed Vukovarskog grada. Sve do najezde turaka pripadalo je različitim vukovarskim veleposednicima. Staro selo, po položaju bilo je nešto severnije od današnjeg. Tu je izgrađen Dominikanski samostan, a na visokoj dunavskoj obali Gorjanski su sazidali tvrđavu.
Opširnije za: Općina Borovo

Općina Blato
Opis: Blato je najstarije naselje na otoku smješteno po sredini zapadnog dijela uz istoimeno kraško polje - Blatsko polje po kojem je i mjesto dobilo ime.
Opširnije za: Općina Blato

Općina Bistra
Opis: Općina Bistra - Lokalno središte Općine Bistra je naselje Donja Bistra dok je alternativno središnje naselje Gornja Bistra.
Opširnije za: Općina Bistra

Općina Bilje
Opis: Bilje je najveće naselje na području općine. U nastavku su istaknute neke od zanimljivosti koje mogu privući Vašu pažnju. Ostalo ćete istražiti sami, od lokalne crkve, specifične arhitekture do načina života lokalnih ljudi. Za sve što Vas zanima slobodno pitajte. Otkrit ćete neobično gostoljubive ljude.
Opširnije za: Općina Bilje

Općina Bednja
Opis: Općina Bednja ili bednjanski kraj nalazi se na krajnjem sjeverozapadu Hrvatskog zagorja, odnosno na krajnjem sjeverozapadu HR, na području Županije Varaždinske.
Opširnije za: Općina Bednja

Općina Jagodnjak
Opis: Općina Jagodnjak smještena je u zapadnom dijelu Baranje, odnosno sjevernom dijelu Osječko-baranjske županije. Na sjeveru i zapadu graniči s Općinom Petlovac i Gradom Beli Manastir, na istoku graniči s općinama Čeminac i Darda, a na jugu graniči s Općinom Petrijevci i Gradom Valpovo, od kojih je odvojena rijekom Dravom.
Opširnije za: Općina Jagodnjak

Općina Bebrina
Opis: Informacije o općini Bedrina, informacije o gospodarstvu, komunalne djelatnosti, odvoz komunalnog otpada, održavanje javnih površina i groblja...
Opširnije za: Općina Bebrina

Općina Čeminac
Opis: Općina Čeminac nalazi se na samom istoku Hrvatske, u središenjem dijelu Baranje, a naselja Čeminac i Kozarac smještena su uz magistralnu cestu koja vodi do granice sa Mađarskom.
Opširnije za: Općina Čeminac

Općina Barban
Opis: Općina Barban - službene stranice općine Barban. Informacije o općini Barban. Uprava, gospodarstvo, turizam, sport, kultura...
Opširnije za: Općina Barban

Općina Bale
Opis: Općina Bale-Valle - Područje Bala prostire se na zapad do mora obuhvaćajući obalni pojas od Punta Barbange do Garzote. Naselje je od Rovinja udaljeno 13 km, a od Pule 20. Gradić je smješten uz prometnicu koja povezuje Italiju i Sloveniju s Pulom, a jedan odvojok vodi u Rovinj.
Opširnije za: Općina Bale

Opća bolnica Vukovar
Opis: Web stranice Opće bolnice Vukovar. Opća bolnica Vukovar: odjeli; Pedijatrija, Interni, Kirurgija, Ginekologija, Neurologija, Psihijatrija, Anesteziologija, Odjel za RTG dijagnostiku, Odjel za UZV dijagnostiku, Odjel za laboratorijsku dijagnostiku...
Opširnije za: Opća bolnica Vukovar

Opća bolnica Virovitica
Opis: Opća bolnica Virovitica - Kirurgija, neurologija, psihijatrija, pedijatrija, kinekologija...
Opširnije za: Opća bolnica Virovitica

Opća bolnica Vinkovci
Opis: Opća bolnica Vinkovci sa potpuno obnovljenim i opremljenim centralnim operacijskim traktom, rađaonski i operacijski trakt ginekologije, radiologija i prateće dijagnostike, centralni kompjuterizirani laboratorij, ležeći kapaciteti za bolesnike, poliklinika s najsuvremenijom dijagnostikom.
Opširnije za: Opća bolnica Vinkovci

Opća bolnica Varaždin
Opis: Opća bolnica Varaždin - Djelatnost za: interne bolesti, zdravstvenu zaštitu dojenčadi i djece, neurološke bolesti, ženske bolesti i porodništvo, za kirurške bolesti, infektivne bolesti, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, kožne i spolne bolesti, urološke bolesti, očne bolesti, bolesti uha, grla i nosa, anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje, transfuzijsku medicinu, radiološku dijagnostiku, patologiju i citologiju, sveobuhvatnu psihijatrijsku zaštitu
Opširnije za: Opća bolnica Varaždin

Opća bolnica Koprivnica
Opis: Opća bolnica 'Dr. Tomislav Bardek' - Koprivnica
Opširnije za: Opća bolnica Koprivnica

Opća bolnica Dubrovnik
Opis: Opća bolnica Dubrovnik od 1991. radi u neprikladnim uvjetima, u nezavršeni objekt uselila je u listopadu 1991, kada je cijela bolnica iz zgrade na Boninovu, zbog ratnih zbivanja preselila u prostore Nove bolnice, ispod Petke, i od tadašnjih 480 postelja, reducirala kapacitet na 280 postelja. Dr. Roka Mišetića 2, 20000 Dubrovnik.
Opširnije za: Opća bolnica Dubrovnik

Opća bolnica Dr. J. Benčević
Opis: Opća bolnica Dr. J. Benčević - Slavonski Brod - Informacije o bolnici iz Slavonskog Broda
Opširnije za: Opća bolnica Dr. J. Benčević

Opća bolnica Bjelovar
Opis: Opća bolnica Bjelovar; Djelatnost opće kirurgije, djelatnost za interne bolesti, djelatnost za radiologiju, djelatnost za neurologiju, patohistološka djelatnost s citologijom, djelatnost za zdravstvenu zaštitu žena, djelatnost za zdravstvenu zaštitu djece i mladeži, djelatnost za zarazne bolesti, djelatnost za ortopediju...
Opširnije za: Opća bolnica Bjelovar

Opatija catering d.o.o.
Opis: Opatija catering d.o.o. - Osnovna (pretežna) djelatnost subjekta je Opskrbljivanje pripremljenom hranom (catering). Usluge cateringa prilikom vjenčanja, prijema, otvaranja i izložbi.
Opširnije za: Opatija catering d.o.o.

Opatija - Apartman
Opis: Opatija - Hrvatska, Croatia, Kvarner riviera! Great choice of private accommodation for your summer vacation. Look our apartment photos & price, realize on-line booking. Apartmani Opatija! Za vaše ljetovanje pogledajte naš apartman, fotografije, rezervirajte Vaš termin on-line.
Opširnije za: Opatija - Apartman

Općina Bedenica
Opis: Općina Bedenica; 'Župa ova jest sva bregovita. Na južnoj strani proteže se gora Zelinska, od zapada gora Žitomirska, od sjevera gore Toševečka i Turkovečka: u ovoj nalazi se kroz veliku dolinu prolaz uzak iz zemlje načinjen, zvani 'zemeljski most', i polak ustnog predanja je podignjen u ratu s Turcima u starodavno vrijeme; od istoka pako rasprestira se gora nazvana Gliboko.'
Opširnije za: Općina Bedenica

Općina Dugopolje
Opis: Zakonom o područjima županija gradova i općina u Republici Hrvatskoj iz 1997. uspostavljena je i općina Dugopolje s mjestom Dugopoljem i naseljima Koprivno, Kotlenice i Liska u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Opširnije za: Općina Dugopolje

Općina Petlovac
Opis: Općina Petlovac pogranična je općina, smještena na sjeveru Županije uz granicu s Mađarskom. Osim s Mađarskom, Općina Petlovac na jugozapadu graniči s gradovima Belišće i Valpovo, a na jugu s Općinom Jagodnjak, na jugoistoku s Općinom Čeminac i na istoku s Gradom Beli Manastir. Na području općine se nalazi 6 naselja: Petlovac, Baranjsko Petrovo Selo, Luč, Novi Bezdan, Novo Nevesinje i Torjanci.
Opširnije za: Općina Petlovac

Općina Ivankovo
Opis: U općini Ivankovo danas se nalazi tri naselja: Ivankovo, Retkovci i Prkovci. Sjedište Općine je u naselju Ivankovo. Naselje Ivankovo smješteno zapadno od Vinkovaca, razvilo se uz prometni put koji je tim prostorom prolazio još od predantičkih vremena. Naselje cestovnog tipa s kućama smještenim uz navedenu prometnicu.
Opširnije za: Općina Ivankovo

Općina Grožnjan
Opis: Općina Grožnjan - Comune di Grisignana. Pregled osnovnih informacija o općini Grožnjan u Istri.
Opširnije za: Općina Grožnjan

Općina Gradac
Opis: Južni dio Makarske rivijere koji se proteže od Drvenika do Gradca je smješten u podnožju strmih padina Biokova na prekrasnim šljunkovitim plažama. Općina Gradac. Ovaj prostor pruža idealne uvijete za vaš ljetni odmor.
Opširnije za: Općina Gradac

Općina Gračac
Opis: Općina Gračac je jedinica lokalne samouprave na području utvrđenom Zakonom o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj. Općina Gračac nalazi se u Zadarskoj županiji, na području južne Like. Begluci, Brotnja, Bruvno, Cerovac, Dabašnica, Deringaj, Drenovac Osredački, Duboki Dol, Dugopolje, Glogovo, Grab, Gračac...
Opširnije za: Općina Gračac

Općina Goričan
Opis: Mjesto Goričan samo čini općinu i ima svoju župu. U mjestu živi 3396 stanovnika. Učenici polaze Osnovnu školu Goričan. Posjed Goričan, ali u povijesnim pod nazivom Kerechen spominje se 1255 godine prigodom opisa međuposjeda Rojc. Samo naselja Goričan spominje se razmjerno kasno, tek 1478 godine, kad je Međimurjem gospodarila obitelj Ernušt.
Opširnije za: Općina Goričan

Općina Generalski Stol
Opis: Općina Generalski Stol smještena je u središnjem dijelu Lijepe Naše, na spoju dviju različitih geografskih regija Hrvatske-Panonske Hrvatske i Gorske Hrvatske; na tromeđi između Like, Gorskog Kotara i Korduna. U sastavu je Karlovačke Županije i graniči sa sjeverne strane sa gradom Dugom Resom, na sjeveroistoku i istoku s Općinom Barilović, na zapadu s Općinom Bosiljevo, na sjeverozapadu s Općinom Netretić, a na jugu sa gradom Ogulinom.
Opširnije za: Općina Generalski Stol

Općina Garčin
Opis: Općina Garčin smještena je na istočnom dijelu Brodsko-posavske županije. Središte a ujedno i sjedište Općine udaljeno je svega 15-ak kilometara od središta županije. Općina je smještena između južnih padina obronaka Dilj gore i savske ravnice, a naselja koja su podignuta uglavnom uz prometnice i lokalne ceste izgrađena su na oko 100 m nadmorske visine.
Opširnije za: Općina Garčin

Općina Fužine
Opis: Općina Fužine nalazi se u sastavu Primorsko-goranske županije, na njezinom sjevernom dijelu, a graniči sa područjem Grada Bakra na zapadu i općinama: Vinodolska na jugu, Lokve na sjeveru i Mrkopalj na istoku.
Opširnije za: Općina Fužine

Općina Fažana
Opis: Fažana se ponosi ribarskim tradicijama, diči se ugođajem u kojemu pri prvom stisku ruke svaki gost postaje susjed i prijatelj! Mjesto nadomak antičke Pule, polazna luka za Otočje Brijuni – nacionalni park. Fažana je sa svojim plažama, borovim šumama, lungo mare šetalištima, restoranima na obali, pravo mjesto za odmor i rekreaciju.
Opširnije za: Općina Fažana

Općina Erdut
Opis: Općina Erdut kao jedinica lokalne samouprave, osnovana je 1993. godine. Obuhvaća četiri naseljena mjesta: Aljmaš, Bijelo Brdo, Dalj i Erdut. Sjedište Općine je u Dalju. Pripada Osječko - baranjskoj županiji. Prostire se na 159,16 km2.
Opširnije za: Općina Erdut

Općina Đurđenovac
Opis: Općina Đurđenovac - Dobro nam došli na novo izrađene web stranice Općine Đurđenovac! Želimo Vam ugodno i korisno provedeno vrijeme na našem portalu!
Opširnije za: Općina Đurđenovac

Općina Cista Provo
Opis: Općina Cista Provo na sjeverozapadnom rubu Imotske krajine obuhvaća 107,50 km2, te naselja Aržano, Biorine, Cistu Provo, Cistu Veliku, Dobranje i Svib s oko 3500 stanovnika. Smješteno na križanju prirodnih puteva, ovo područje je oduvijek imalo istaknut prometni značaj.
Opširnije za: Općina Cista Provo

Općina Dvor
Opis: Dvor se nalazi u južnom dijelu Banovine nedaleko od ušća rječice Žirovac u Unu. Okolica Dvora obiluje pretpovijesnim nalazištima koja se nalaze u selima Javornik, Matijevići, Norde i Gorička. Antički ostatci pronađeni su u Hrtiću. Na ovom prostoru zna se za rudarstvo već od 1463. kada su Šubići Zrinski dobili povlasticu za vađenje srebra u Gvozdanskom i Majdanu.
Opširnije za: Općina Dvor

Općina Čavle
Opis: Općina Čavle kao jedinica lokalne samouprave, obuhvaća naselja: Čavle, Buzdohanj, Cernik, Grobnik, Ilovik, Mavrinci, Podčudnić, Podrvanj, Soboli i Zastenice. Površina općine Čavle iznosi 84,21 km2.
Opširnije za: Općina Čavle

Općina Dubravica
Opis: Općina Dubravica je smještena na sjeverozapadnom dijelu Zagrebačke županije. Sa sjevera graniči sa Krapinsko - zagorskom županijom i Općinom Kraljevec na Sutli, sa istoka Općinom Luka i gradom Zaprešicem, sa jugoistoka Općinom Pušća,na jugu sa Općinom Marija Gorica, a zapadno je oplakuje rijeka Sutla na kojoj je i državna granica sa Slovenijom.
Opširnije za: Općina Dubravica

Općina Draž
Opis: Zanimljivosti o našoj Općini Draž. Nadamo se da ćete, osim posjete našoj internet stranici, posjetiti i naš baranjski lovački i ribolovački raj i uvjeriti se u ljepote naše Općine Draž.
Opširnije za: Općina Draž

Općina Draganić
Opis: Područje općine Draganić obuhvaća površinu od sveukupno 72 kvadratna kilometra, a smješteno je na sjeverozapadnom dijelu Hrvatske gdje jednim svoim dijelom ulazi u jugozapadni dio Panonske nizine, a drugim pak dijelom sjeverni rubni dio Pokupske nizine.
Opširnije za: Općina Draganić

Općina Donji Lapac
Opis: Općina Donji Lapac. Informacije o Općini Donji Lapac; gospodarstvo, školstvo, kultura, sport, uprava...
Opširnije za: Općina Donji Lapac

Općina Donji Kraljevec
Opis: Općina Donji Kraljevec - Donji Kraljevec, za mađare Murakiraly, razvio se već otprije u pravo općinsko središte, i poradi svoga položaja i poradi činjenice što leži uz međunarodnu prugu, sagrađenu prvu u Hrvatskoj,1860. godine.
Opširnije za: Općina Donji Kraljevec

Općina Donja Dubrava
Opis: Općina Donja Dubrava - Općinu čini samo naselje Donja Dubrava u kojoj je 797 domačinstava i 2531 stanovnik. Mjesto je smješteno u kutu međimurskog trokuta na samoj rijeci Dravi, blizu ušća Mure.
Opširnije za: Općina Donja Dubrava

Općina Dobrinj
Opis: Općina Dobrinj. Iako je pisana povijest Dobrinjštine počela u XII. st., naznake naseljenosti ovog dijela otoka Krka sežu u predromansko i romansko doba. Tijekom deset stoljeća pisane povijesti Dobrinj je u kontinuitetu administrativno, političko, crkveno ali i kulturno središte Dobrinjštine.
Opširnije za: Općina Dobrinj

Općina Desinić
Opis: Općina Desinić smještena je u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, u Krapinsko-zagorskoj županiji području još zvano i Hrvatsko Zagorje. Proteže se na 45 km2. Nalazi se na 219 m nadmorske visine te ima najviši vrh na 366 m. Nalazi se u blizini Hrvatsko-Slovenske granice (granični prijelaz Miljana). Općina Desinić, prema popisu iz 2001. g. ima 3478 stanovnika.
Opširnije za: Općina Desinić

Općina Dekanovec
Opis: Općina Dekanovec smještena je u sjeveroistočnom, pograničnom dijelu Međimurske županije i prostire se na površini od 6,0219 km2. Najmanja je općina u Županiji, te čini 0,83% ukupne površine Županije.
Opširnije za: Općina Dekanovec

Općina Davor
Opis: Općinu Davor čine dva naselja Davor i Orubica. Davor je naselje u istoimenoj općini. Smješten na lijevoj obali Save, nasuprot ušću Vrbasa. U Crnac polju,u Brodsko-posavskoj županiji, 52 km jugozapadno od Slavonskog Broda. Orubica je naselje u općini Davor, 6 km sjeverozapadno od Davora.
Opširnije za: Općina Davor

Općina Darda
Opis: Općina Darda - službene stranice općine. Darda, Mece, Uglješ, Švajcarnica.
Opširnije za: Općina Darda

Općina Ivanska
Opis: Općina Ivanska locirana je u zapadnom dijelu Bjelovarsko-bilogorske županije na ravnom do blago brežuljkastom području. Najznačajniji prirodni resursi općine su: znatne površine pod šumama, kvalitetno poljoprivredno zemljište, mineralne sirovine (opekarska glina i građevinski kamen) te ribnjačke površine na sjeveru općine.
Opširnije za: Općina Ivanska

Općina Đulovac
Opis: Općina Đulovac obuhvaća naselja: Bastajski Brđani, Batinjska Rijeka, Batinjani, Borova Kosa, Dobra Kuća, D. Vrijeska, D. Cjepidlake, Đulovac, Gornja Vrijeska, G. Cjepidlake, Katinac, Koreničani, Kravljak, Mala Babina Gora, M. Klisa, M. Maslenjača, Mali Bastaji, M. Miletinac, Nova Krivaja, Potočani, Puklica, Removac, Stara Krivaja, Škodinovac, Velika Babina Gora, V. Klisa, V. Maslenjača, V. Bastaji, V. Miletinac i Vukovje.
Opširnije za: Općina Đulovac

Općinski sud u Zagrebu
Opis: Općinski sud u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 84 - Sudimo brzo i pošteno - Informacije vezane za ZK odjel (Gruntovnicu)
Opširnije za: Općinski sud u Zagrebu

Općina Oriovac
Opis: Općina Oriovac. Informacije o općini i općinskom vijeću. Općinsko vijeće je predstavničko tijelo koje donosi akte i obavlja druge poslove u okviru djelokruga jedinice lokalne samouprave.
Opširnije za: Općina Oriovac

Operacijski sustavi d.o.o.
Opis: Operacijski sustavi d.o.o. (Opsus d.o.o.) - Pružamo usluge projektiranja, izvođenja i održavanja Linux i miješanih Linux/Unix/Windows/MacOS X mrežnih okruženja. Implementiramo sve mrežne usluge od najjednostavnijih file/print usluga.
Opširnije za: Operacijski sustavi d.o.o.

Opera Ship
Opis: Opera Ship i Opera Show su klasični zabavni programi koje organizira agencija HERAKLO d.o.o., Hrvatska. Naši umjetnici (operni pjevači i instrumentalisti) su profesionalci sa bogatim iskustvom u glumi i izvođenju.
Opširnije za: Opera Ship

Open Society Institute
Opis: Open Society Institute - Croatia is a non-profit private foundation, a part of the OSI Network, established and financed by American philanthropist George Soros. (Soroš) Primamo kandidate za civilno služenje vojnog roka.
Opširnije za: Open Society Institute

Opel Team Croatia
Opis: Opel Team Croatia - Klub je osnovan u cilju razmjene iskustava, promicanja, razvitka i unapređenja Opel vozila. Priča o Opel Teamu Croatia počinje 2004. godine okupljanjem nekoliko entuzijasta i zaljubljenika u Opel vozila iz Karlovca koji su odlučili tu svoju ljubav prema nabrijanim Opelima pretočiti u nešto više...
Opširnije za: Opel Team Croatia

Opel psc Zagreb
Opis: Tvrtka psc ZAGREB na već poznatim adresama: Slavonska avenija bb i Avenija Dubrava 306f, a od nedavno i na novoj adresi u Velikoj Gorici – Zagrebaćka bb. Psc ZAGREB je ovlašteni OPEL partner u Hrvatskoj za distribuciju vozila, rezervnih dijelova, servis i homologaciju. Kao tvrtka koja je u većinskom vlasništvu njemačke grupacije Avag Holding, psc ZAGREB cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjerava prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata.
Opširnije za: Opel psc Zagreb

Opel Kozina d.o.o.
Opis: Tvrtka Kozina d.o.o. je ovlašteni OPEL partner. Glavne djelatnosti kojima se tvrtka bavi su: distribucija novih vozila, originalnih rezervnih dijelova, ovlašteni servis sa uslugama - automehanike, autolimarije, lakiranja, autoelektrike i dijagnostike, te prodaja rabljenih vozila.
Opširnije za: Opel Kozina d.o.o.

Opel Hrvatska
Opis: Opel u Europi, Vauxhall u Velikoj Britaniji te Saab u Švedskoj čini proizvodnu i prodajnu mrežu korporacije General Motors Europe kojoj je zadatak udovoljiti Vašim potrebama. Od vrhunskog luksuza Signuma Cosmo preko izvrsne Astre ili Vectre pa sve do Corse i dostavnog Comba – Opel nudi vozila koja pokreću Vaš posao.
Opširnije za: Opel Hrvatska

Opel club
Opis: Opel Club, udruga građana. Članom Opel Kluba zaista moze postati bilo tko s dozom ljubavi prema toj marki vozila posjedovao ga već ili ne još, bio njegov Opel brz i žestok ili najsporiji na semaforu te korišten isključivo kao prijevozno sredstvo.
Opširnije za: Opel club

Opel - PSC Dalmacija
Opis: PSC Dalmacija je ovlašteni OPEL partner u Hrvatskoj za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i servis. Kao tvrtka koja je u pretežitom vlasništvu njemačke grupacije Avag Holding, PSC Dalmacija cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjeravaju prema jednom cilju – zadovoljstvu svojih klijenata. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo.
Opširnije za: Opel - PSC Dalmacija

Opeco d.d.
Opis: Opeco d.d. za proizvodnju opekarskih proizvoda. Trgovina građevinskim materijalom i proizvodima za završne radove u građevinarstvu. OPECO d.d. ima četiri prodajna centra u Virovitici, Đurđevcu, Daruvaru i Slatini.
Opširnije za: Opeco d.d.

Opik d.o.o.
Opis: Opik d.o.o. - Vrbovec - Rješenje kompletnog oplatnog zadatka, uključujući stručne kadrove za montažu oplate pa čak i neophodnu gradilišnu logistiku za optimalno korištenje odabranog oplatnog sustava.
Opširnije za: Opik d.o.o.

Općinski sud u Županji
Opis: Općinski sud u Županji - Informacije o Općinskom sudu u Županji
Opširnije za: Općinski sud u Županji

Oprema A.L.T.
Opis: OPREMA A.L.T. nudi visokokvalitetnistilski namještaj tvrtke STILLES, čiji smo ovlašteni zastupnici, poznate po proizvodnji vrhunskog stilskog namještaja s tradicijom većom od 50 godina. Uz to nudimo veliki izbor stoječih i zidnih satova, stolnih i podnih svijetiljki (TIFFANY) i raznog drugog pojedinačnog namještaja (Firenza). Oprema Alt.
Opširnije za: Oprema A.L.T.

Općinski sud u Vinkovcima
Opis: Općinski sud u Vinkovcima - Informacije o Općinskom sudu u Vinkovcima - Radno vrijeme, odjeli suda, pisarnica, gruntovnica...
Opširnije za: Općinski sud u Vinkovcima

Općinski sud u Varaždinu
Opis: Općinski sud u Varaždinu - Unutarnje ustrojstvo Općinskog suda u Varaždinu utvrđeno je Zakonom o sudovima (Narodne novine 150/05), Sudskim poslovnikom te Godišnjim rasporedom poslova kojeg donosi predsjednik suda za svaku tekuću kalendarsku godinu.
Opširnije za: Općinski sud u Varaždinu

Općinski sud u Supetru
Opis: Općinski sud u Supetru - Informacije vezane uz uredovno vrijeme pisarnica, informacije o uknjižbi,e-izvadak, Web oglasna ploča, Služba za pomoć invalidima, popisi sudskih vještaka i tumača, pritužba na rad suca.
Opširnije za: Općinski sud u Supetru

Općinski sud u Starom Gradu
Opis: Općinski sud u Starom Gradu - Informacije o Općinskom sudu u Starom Gradu - Informacije o sudu, uredu predsjednika, pisarnicama, gruntovnici...
Opširnije za: Općinski sud u Starom Gradu

Općinski sud u Splitu
Opis: Općinski sud u Splitu, Gundulićeva 29 - Prijemno-otpremna služba, Izvanparnična, Uknjižba brisanja, Pristojbe, Ured predsjednika, Pisarnice, Potvrde o nekažnjavanju, Ovjere isprava za inozemstvo, Zemljišnik ...
Opširnije za: Općinski sud u Splitu

Općinski sud u Solinu
Opis: Općinski sud u Solinu - Informacije o Općinskom sudu u Solinu - Informacije o sudu, predsjedniku suda, pisarnicama, gruntovnici...
Opširnije za: Općinski sud u Solinu

Općinski sud u Slavonskom Brodu
Opis: Općinski sud u Slavonskom Brodu - Informacije o Općinskom sudu u Slavonskom Brodu - Slavonski Brod
Opširnije za: Općinski sud u Slavonskom Brodu

Općinski sud u Omišu
Opis: Općinski sud u Omišu - Informacije o Općinskom sudu u Omišu - Informacije o uredu predsjednika, pisarnici, gruntovnici, linkovi...
Opširnije za: Općinski sud u Omišu

Općinski sud u Novom Marofu
Opis: Općinski sud u Novom Marofu - Informacije o Općinskom sudu u Novom Marofu - Informacie o uredu predsjenika suda, pisarnici, gruntovnici, uredovnom vremenu...
Opširnije za: Općinski sud u Novom Marofu

Općinski sud u Klanjcu
Opis: Općinski sud u Klanjcu - Informacije o Općinskom sudu u Klanjcu - Informacije o uredu predsjednika suda u Klanjcu, pisarnicama, gruntovnici, radnom vremenu...
Opširnije za: Općinski sud u Klanjcu

Općinski sud Čakovec
Opis: Općinski sud Čakovec. Općinski sud je smješten u ulici Ruđera Boškovića 18. U istoj ulici nalazi se i zgrada Županije Međimurske.
Opširnije za: Općinski sud Čakovec

Općina Žminj
Opis: Otvaranjem ovog portala želimo uspostaviti što kvalitetniju i učestaliju komunikacijsku vezu između korisnika i općinske uprave. Želja nam je da Vas informiramo o svim značajnijim događajima koji se odvijaju na Žminjštini kao i o mogućnostima koje mogu unaprijediti naš kraj ili su interesantne za Vas. Općina Žminj. Očekujemo vaše prijedloge, informacije, zanimljivosti, pohvale i pokude koje će unaprijediti sadržaj ovih stranica.
Opširnije za: Općina Žminj

OPEC
Opis: Organizacija zemalja izvoznica nafte - Organization of the Petroleum Exporting Countries - OPEC
Opširnije za: OPEC

Optika Križan d.o.o.
Opis: Optika Križan d.o.o. - Izrada i prodaja optičkih okvira, naočala i leća, prodaja sunčanih naočala. Besplatna kompjuterska kontrola vida.
Opširnije za: Optika Križan d.o.o.

OPTIMA Telekom
Opis: OPTIMA Telekom novi je pružatelj usluga fiksne telefonije u Republici Hrvatskoj, koji će svojim budućim korisnicima ponuditi potpuni spektar telekomunikacijskih usluga. Vijeće Hrvatske agencije za telekomunikacije dodijelilo nam je dozvolu za javnu govornu uslugu u nepokretnoj mreži, u studenom 2004, na razdoblje od 30 godina, čime je Optima Telekom postao drugi operator fiksne telefonije u Republici Hrvatskoj.
Opširnije za: OPTIMA Telekom

Optika Wachtler
Opis: Optika WACHTLER obiteljska tradicija.
Opširnije za: Optika Wachtler

Optika VOX
Opis: VOX je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Belom Manastiru, koja pruža uslugu izrade, prodaje i održavanja dioptrijskih i sunčanih naočala, i kontaktnih leća, te prodaju medicinskih optičkih instrumenata.
Opširnije za: Optika VOX

Optika Vision
Opis: Optika Vision je započela s radom 1999. godine kao dio društva Vision d.o.o. iz Novigrada. Vision d.o.o. je društvo koje zastupa najjačeg proizvođača u sektoru naočala - Luxotticu, a samim time drži i primat na hrvatskom tržištu, ujedno je i zastupnik za Bosnu i Hercegovinu, te Makedoniju.
Opširnije za: Optika Vision

Optika Viktor Šahini
Opis: Optika Viktor Šahini počela je s radom još davne 1966. godine na istoj lokaciji gdje se nalazi još i danas. Svoj renome temelji na obiteljskoj tradiciji koja seže od vremena prije drugog svjetskog rata. Značajan je i podatak da je prva privatna optika u Hrvatskoj.
Opširnije za: Optika Viktor Šahini

Optika Šarić
Opis: Očna optika Optika Šarić započela je s radom u Županji 27.08.1989 godine a tu je ujedno i sjedište firme. Na našoj stranici možete saznati više o pregledu vida, diptrijskim i sunčanim naočalama te kontaktnim lećama.
Opširnije za: Optika Šarić

Optika Stepinac
Opis: Poliklinika Optika Stepinac svojim klijentima nudi širok spektar proizvoda i usluga: od velikog broja modela sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, preko naočalnih i kontaktnih leća, te pribora za njihovo održavanje, sve do besplatnih očnih pregleda.
Opširnije za: Optika Stepinac

Optika on line
Opis: Optika D&A vam nudi ON LINE kupovinu leća po najpovoljnijoj cijeni za cijelu Hrvatsku. CIBA VISION, BAUSCH & LOMB, JOHNSON & JOHNSON... samo su neki od proizvođača čije leće možete kupiti putem ove stranice. Kupnjom ON LINE leće plaćate po nevjerojatno niskim cjenama. Kupovina je veoma jednostavna. Izaberete proizvođača, model leća te ispunite narudžbu i leće stižu na vaša vrata.
Opširnije za: Optika on line

Optika Omrčen
Opis: Optika Omrčen započela je s radom prije osam godina u Zagrebu, Radauševa 1, da bi danas poslovala na čak tri lokacije i postala cijenjeno ime među hrvatskim optikama po kvaliteti ponuda i usluga. U našim prodajnim centrima očekuje Vas veliki izbor sunčanih i dioptrijskih naočala, dioptrijskih okvira te dioptrijskih stakala i leća.
Opširnije za: Optika Omrčen

Optika Nova
Opis: Optika Nova - 'Varilux Ipseo' - prva personalizirana progresivna leća individualno prilagođena svakoj osobi prema njenim potrebama... Nove progresivne leće 'Varilux Physio'. Inovativna leća za najbolje rezultate korekcije vida...
Opširnije za: Optika Nova

Optika Moni
Opis: Optika, kontrola vida, dioptrijski okviri, sunčane, sportske i zaštitne naočale, kontaktne leće, otopine za održavanje, plivačke naočale, maske za ronjenje.
Opširnije za: Optika Moni

Opereta, agencija
Opis: Opereta, agencija za promet nekretninama. Radimo na području Zagreba i okolice. Čitavu ponudu, sa svim podacima možete vidjeti na našim stranicama.
Opširnije za: Opereta, agencija

Optika LCL
Opis: Optika LCL je optičarsko, trgovački obrt u vlasništvu Marije Majdak i Vlatka Tomića, osnovano 1989 god. sa sjedištem u Zagrebu, Ilica 37. Početak rada bazirao se samo na proizvodnji tvrdih i polutvrdih kontaktnih leća po autentičnoj tehnologiji i od orginalnih američkih materijala. Osim proizvodnje imamo i izradu dioptrijskih korekcijskih naočala, rađene prema receptu, zatim imamo mekane kontaktne leće svih vrsta, pribor i tekućine za održavanje kontaktnih leća, sunčane naočale i vlastitu poliliniku za oftalmologiju.
Opširnije za: Optika LCL

Općina Vrbanja
Opis: Općina Vrbanja sastaji se od tri naselja Soljani, Strošinci i Vrbanja s 5.200 stanovnika na 19.101 hektara površine od čega su 10.245 ha šume, i 7.457 ha obradivo poljoprivredno zemljište, naselja, vodotoci, prometnice i dr. Stoga su poljoprivreda i šumarstvo glavne gospodarske grane pa tako i izvori prihoda.
Opširnije za: Općina Vrbanja

Optika Kraljević
Opis: OPTIKA KRALJEVIĆ ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i prodaji dioptrijskih naočala različitih namjena: uz jednojakosne i bifoklane već više od 20 godina ugrađujemo i multifokalne (višejakosne) dioptrijske leće poznatih svjetskih kuća: Essilor, Rodenstock i Zeiss.
Opširnije za: Optika Kraljević

Optika Hrast d.o.o.
Opis: Od 1990. godine registrirani smo kao poduzeće Optika Hrast d.o.o., a od 2000. godine proširili smo djelatnost otvorenjem očne poliklinike. U specijaliziranu očnu polikliniku dolaze nam liječnici - očni specijalisti koji vrše kontrolu oka, utvrđuju dioptriju, procjenjuju sve moguće poteškoće oka te, ako je potrebno, dogovaraju dolazak u Opću bolnicu Pula radi eventualnih intervencija na oku.
Opširnije za: Optika Hrast d.o.o.

Optika Ćurin
Opis: Optika Ćurin - kompjutorska kontrola vida, okviri, sunčane naočale... Specijalizirana optičarska radnja za kompjutorsku kontrolu vida, izradu dioptrijskih naočala, prodaju sunčanih naočala i kontaktnih leća. U našoj ponudi je velik izbor sunčanih naočala dizajniranih od poznatih modnih kreatora.
Opširnije za: Optika Ćurin

Optika Ana
Opis: Optika Ana započinje s radom od 1991. godine u Zaboku. Nakon toga želimo se sve više pripližiti svojim kupcima na području Zagorja te otvaramo optiku u Zlataru i Ivancu. Svoje poslovanje vodimo na temelju obiteljske tradicije, sa tri majstora optike i konstantnim educiranjem i pohađanjem stručnih seminara i svijetskih sajmova optike.
Opširnije za: Optika Ana

Opstanak d.o.o.
Opis: Tvrtka Opstanak sa ponudom pisača i vizualnih komunikacija. Pisači, tinte, toneri, papiri, naljepnice i folije samo su dio našeg asortimana kojim ćete osigurati vrhunski ispis. Predaja ponuda i organizacija prezentacija biti će profesionalnija uz korištenje fascikli, ID kartica, prezentacijskih ploča, projektora, platna i prijenosnih računala.
Opširnije za: Opstanak d.o.o.

Opruga, obrt
Opis: Obrt OPRUGA djeluje u Samoboru. Bavimo se proizvodnjom opruga svih vrsta i oblika. U izradi opruga koristimo se strojevima renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Karl Hack, Wafios, Bobbio. U standardnoj ponudi obrt OPRUGA može Vam ponuditi izradu opruga od 0.1 mm – 5 mm debljine žice.
Opširnije za: Opruga, obrt

Oprez d.o.o.
Opis: Oprez d.o.o. - Auto-škola Oprez iz Našica. Uz svoje dugogodišnje iskustvo pruža vam vrhunsku obuku i vodi vas do vozačke dozvole u najkraćem roku.
Opširnije za: Oprez d.o.o.

Oprema-uređaji d.d.
Opis: Tvrtka Oprema-uređaji d.d. je dioničko društvo za proizvodnju uređaja za ugostiteljstvo, a smještena je sa svim svojim zemljištem i objektima u slikovitom gradiću Ludbregu. Nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Republike Hrvatske, 25 km jugoistočno od Varaždina na magistralnoj cesti Varaždin - Koprivnica (Podravska magistrala). Ludbreg je od grada Zagreba udaljen 100 km te povezan s autoputem Goričan - Zagreb - Rijeka.
Opširnije za: Oprema-uređaji d.d.

Oprema Vrbovec d.o.o.
Opis: Oprema Vrbovec d.o.o. - Transporteri s PVC i gumenom trakom Transporteri s žičanom trakom Lančani transporteri Pločasti transporteri Pužni transporteri Vertikalni transporteri Dozatori Elevatori Podizne platforme Prekretači Kotrljače, prijenosnice i okretni stolovi Sustavi za otprašivanje Regalna skladišta i oprema
Opširnije za: Oprema Vrbovec d.o.o.

Oprema Tina
Opis: Oprema Tina - ugostiteljska, uredska i HTZ oprema. Bavimo se opremanjem ugostiteljskih objekata, trgovina, mesnica, škola, ureda...
Opširnije za: Oprema Tina

Oprema Čevizović d.o.o.
Opis: Poduzeće Oprema Čevizović d.o.o. za trgovinu ima sjedište u Donjem Kraljevcu, Augusta Šenoe 19. Izrada retropultova, prodaja termičke opreme, prodaja i proizvodnja ostale ugostiteljske opreme, opremanje ugostiteljskih objekata...
Opširnije za: Oprema Čevizović d.o.o.

Oprema Alumen
Opis: Ugostiteljska oprema Alumen (ex Končar-Ugostiteljski strojevi), ima više od pola stoljeća iskustva uprojektiranju, proizvodnji i prodaji ugostiteljskih strojeva. Jedini smo proizvođači takvih strojeva u Hrvatskoj. (Labin)
Opširnije za: Oprema Alumen

Optika Lens
Opis: Optika Lens - Majstorski optičarski obrt Lens optika sa poslovnicama u Karlovcu (Domobranska 2) i Zagrebu (Ilica 69 - Britanac) nudi proizvode eminentnih imena optike i jedinstvene usluge svojim klijentima.
Opširnije za: Optika Lens

Općina Radoboj
Opis: Općina Radoboj smještena je u sredini krajnjeg sjevernog dijela Krapinsko-zagorske županije. Graniči s gradom Krapinom i općinom Mihovljan. Zauzima površinu od 32 km2, a proteže se južnim padinama Strahinjčice prema nizinskim područjima doline Krapinčice. Područjem prolaze dva regionalna cestovna pravca.
Opširnije za: Općina Radoboj

Općina Strahoninec
Opis: Općina Strahoninec smještena je u južnom dijelu Međimurske županije. Graniči južno, istočno i sjeverno s gradom Čakovcem, a zapadno i južno s općinom Nedelišće. U sastavu općine Strahoninec nalazi se jedno naselje – Strahoninec.
Opširnije za: Općina Strahoninec

Općina Stari Mikanovci
Opis: Općina Stari Mikanovci locirana je na zapadnom dijelu Vukovarsko-srijemske županije. Općina Stari Mikanovci graniči unutar Vukovarsko-srijemske županije s dvije jedinice lokalne samouprave i to: Općina Vođinci i Općina Ivankovo na istočnoj strani. Na sjevernom, zapadnom i južnom dijelu Općina graniči s Osječko-baranjskom i Brodskoposavskom županijom.
Opširnije za: Općina Stari Mikanovci

Općina Stari Jankovci
Opis: Općina Stari Jankovci sastavni je dio Vukovarsko-srijemske županije. Na sjeveru graniči s općinama Nuštar i Bogdanovci, na istoku i jugoistoku s općinom Tompojevci i Nijemci, na jugu s općinama Privlaka i Otok, a na zapadu s gradom Vinkovci. Općina Stari Jankovci ima pet naselja: Stari Jankovci, Novi Jankovci, Orolik, Slakovci i Srijemske Laze.
Opširnije za: Općina Stari Jankovci

Općina Sračinec
Opis: Općinu Sračinec čine dva mjesta: Sračinec i Svibovec Podravski. Općina je smještena sjeverozapadno od grada Varaždina, središta Varaždinske Županije i jedna je od najmanjih općina u Županiji. Sva je općina nizinska, a proteže se uz rijeku Dravu na sjeveru, gdje manjim dijelom graniči sa Republikom Slovenijom, te smo stoga i pogranična općina.
Opširnije za: Općina Sračinec

Općina Skrad
Opis: Prostor Općine Skrad nalazi se na sjeveroistoku Primorsko-goranske županije unutar koje graniči sa nekoliko jedinica lokalne samouprave iz iste županije (Općine Brod Moravice i Ravna Gora, te gradovi Delnice i Vrbovsko), duljina granica Općine iznosi 44 km.
Opširnije za: Općina Skrad

Općina Sirač
Opis: Sirač - sjedište općine, smješten u dolini rijeke Bijele na zapadnim padinama Ravne gore, u mikroregiji Zavale Ilove Središnje Hrvatske, 59 km jugoistočno od grada Bjelovara, sjedišta županije. Prirodno-geografski gledano, Općina Sirač pripada prostoru Panonske (i peripanonske) megaregije, makroregiji Zavale sjeverozapadne Hrvatske.
Opširnije za: Općina Sirač

Općina Selnica
Opis: U upravnom smislu općinu Selnica čine naselja: Selnica, Donji Koncovčak, Zaveščak, Bukovec, Praporčan, Merhatovec, Plešivica, Zebanec Selo, Donji Zebanec i Gornji Zebanec. Danas Selnica ima oko 1200 stanovnika. Općina se smjestila na prijelazu Istočnih Alpa u panonsku nizinu, na granici međimurske zaravni i brežuljkastog kraja.
Opširnije za: Općina Selnica

Općina Runovići
Opis: Runovići su smješteni u zaleđu mitske planine Biokovo, koja se strmo izdiže iznad mora, nadaleko nadvisujući Makarsko primorje, Zagoru i Hercegovinu. Runovićki zaseoci nanizani su duž južnog ruba Imotskog polja. Ispred sela vijuga rijeka Vrljika koja nestaje u ponoru na dnu polja, da bi u Tihaljini izbila iz brda, vodopadom se sručila u dolinu i s novim imenom nastavila svoj tok prema Neretvi.
Opširnije za: Općina Runovići

Općina Rovišće
Opis: Današnja Općina Rovišće osnovana je 1993. godine i u nju su ušla naselja: Domankuš, Draganić, Kakinac, Klokočevac, Kraljevac, Lipovčani, Podgorci, Predavac, Prekobrdo, Rovišće, Tuk i Žabjak. Naselje Rovišće nalazi se u sjeverozapadnome dijelu Hrvatske u Bjelovarsko-Bilogorskoj županiji.
Opširnije za: Općina Rovišće

Općina Rogoznica
Opis: Rogoznica je naselje i luka u istoimenoj uvali, 25 km južno od Šibenika. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, ribarstvo i turizam. Naselje je smješteno na poluotoku (nekadašnji otočić Kopara spojen je s kopnom umjetnim nasipom u drugoj polovici XIX. st.) koji istoimenu uvalu, Luku Rogoznicu, dijeli na zapadni i istočni dio.
Opširnije za: Općina Rogoznica

Općina Ravna Gora
Opis: Ravna Gora se smjestila u središnjem dijelu Gorskog kotara na visoravni prosječne nadmorske visine od 700-900 m. Okružena je brežuljcima - s jedne strane Bjelolasicom, Višnjevicom i Suhim Vrhom, a s druge strane Javorovom Kosom i Kosicom. Općina Ravna Gora ima oko 3000 stanovnika, a u sastavu općine su i mjesta: Kupjak, Leskova Draga, Stari Laz, Stara Sušica i Šije.
Opširnije za: Općina Ravna Gora

Općina Žakanje
Opis: Općina Žakanje; službene web stranice općine Žakanje. Informacije o općini Žakanje, informacije o gospodarstvu, lokalnoj samoupravi...
Opširnije za: Općina Žakanje

Općina Rakovica
Opis: Općina Rakovica smještena je u najjužnijem dijelu Karlovačke županije, uz granicu Nacionalnog parka Plitvička jezera. Obuhvaća 26 naselja na obalama rijeke Korane, koja nakon Plitvičkih jezera i slapova nastavlja teći, formira podzemna jezera u Novoj Kršlji, povezujući gospodarski i društveni život općina Plitvička jezera i Rakovica.
Opširnije za: Općina Rakovica

Općina Sukošan
Opis: Službene stranice Općine Sukošan. Srdačno Vas pozdravljamo i najavljujemo skoro objavljivanje stranica koje će Vam nuditi obilje informacija o Općini Sukošan, njenoj upravi, povijesti, kulturi i drugim vidovima urbanog života.
Opširnije za: Općina Sukošan

Općina Pučišća
Opis: Službene stranice Općine Pučišća. Informacije o Općini Pučišća. Turizam, gospodarstvo, sport, kultura, školstvo...
Opširnije za: Općina Pučišća

Općina Proložac
Opis: Općina Proložac obuhvaća naselja: Donji Proložac, Gornji Proložac, Postranje, Ričice i Šumet. U Muzeju Istre u pulskoj Areni otvorena je izložba arheoloških nalaza s lokaliteta Župe svetog Mihovila iz Prološca Donjeg.
Opširnije za: Općina Proložac

Općina Primošten
Opis: Općina Primošten - Općinsko vijeće - Općinsko poglavarstvo - Akti Općine Primošten - Povijest - Kulturna baština - Sport - Gospodarstvo
Opširnije za: Općina Primošten

Općina Pribislavec
Opis: Službene stranice Općine Pribislavec - Ova cjelina zamišljena je kao prezentacija gospodarstva Općine Pribislavec. Predstavlja listu gospodarstvenih subjekata sa osnovnim podacima, slikom i kratkim opisom.
Opširnije za: Općina Pribislavec

Općina Popovača
Opis: Službene stranice općine Popovača - Dobrodošli u Popovaču, središte Moslavine. Informacije o Popovači i okolici.
Opširnije za: Općina Popovača

Općina Popovac
Opis: Općinsko izborno povjerenstvo objavilo je liste za izbore na području općine Popovac za mjesne odbore Popovac, Kneževo i Branjina. U nastavku slijede zbirne liste po mjestima Popovac, Kneževo i Branjina.
Opširnije za: Općina Popovac

Općina Podturen
Opis: Općina Podturen obuhaća naselja: Celine, Ferketinec, Miklavec, Novakovec, Podturen, Sivica
Opširnije za: Općina Podturen

Općina Podstrana
Opis: Podstrana je naselje smješteno između rijeke Žrnovnica i Mutograsa. Blizu Splita, ova naselja protežu se uz obalni pojas dug 6 km koji obiluje pješčanim plažama sa bujnom Mediteranskom vegetacijom i borovima. Podstrana je poznata po proizvodnji velikih količina visokokvalitetnog povrća, prvenstveno salate i voća. Voćnjaci sa breskvama iz ovoga kraja su nadaleko poznati.
Opširnije za: Općina Podstrana

Općina Podgora
Opis: Općina Podgora. Na jugoistočnom djelu Splitsko – dalmatinske županije smjestila se općina Podgora sa ukupno 79.95 km2 površine. Prema popisu broji preko 2900 stanovnika. Prostorno obuhvaća mjesta; Drašnice, Igrane, Živogošće sa naseljem Podgorom kao administrativnim sjedištem općine.
Opširnije za: Općina Podgora

Općina Plitvička Jezera
Opis: Općina Plitvička Jezera zasigurno je najljepša na svijetu,To može zahvaliti činjenici što se nacionalni park Plitvička Jezera nalazi u njenom sastavu. Nadalje, famozne su ljepote Ličke Plješevice koja kao i područje PlitvičkIh Jezera obiluje netaknutom prirodom.
Opširnije za: Općina Plitvička Jezera

Općina Pitomača
Opis: Općina Pitomača smještena je na sjevernom dijelu Republike Hrvatske, na krajnjem zapadnom dijelu Virovitičko-podravske županije. Pitomača, Dinjevac, Grabrovnica, Kladare, Križnica, Mala Črešnjevica, Otrovanec, Sedlarica, Stari Gradac, Starogradački Marof, Turnašica i Velika Črešnjevica
Opširnije za: Općina Pitomača

Općina Pirovac
Opis: Općina Pirovac prostire se na površini od 41 km2, te obuhvaća naselja Pirovac, Kašić i Putičanje, u kojima živi oko 2.000 stanovnika. Pirovac, općinsko središte, staro je dalmatinsko naselje smješteno u Pirovačkom zaljevu, a Jadranskom turističkom cestom povezan sa Šibenikom od kojega je udaljeno 23 km, od Zadra 48 km, Trogira 85 km i Splita 108 km. Mjesto Pirovac krase brojne prirodne plaže, pjeskovite uvale, a oku se stalno nudi, u svako doba dana drukčiji, pogled na bajkovit otočić Sustipanac.
Opširnije za: Općina Pirovac

Općina Raša
Opis: Najmlađi gradić u Istri je Raša, mjesto koje se počelo gradit sredinom 1936. godine na rubu tek isušenog Krapanskog zaljeva, uz neposrednu blizinu rudarskog okna. U početku se to buduće moderno rudarsko mjesto trebalo zvati Liburnia, ali se kasnije naziva po obližnjoj povijesnoj rijeci Raša, Arsia.
Opširnije za: Općina Raša

Općina Tordinci
Opis: Općina Tordinci ima 4 naselja: Antin, Korođ, Mlaka Antinska i Tordinci. Tordinci su općinsko središte. Općina Tordinci pripada prostoru Vukovarsko-srijemske županije. Geoprometni položaj Općine je povoljan u odnosu na županijska središta Osijek i Vukovar, te grad Vinkovce.
Opširnije za: Općina Tordinci

OptimIT d.o.o.
Opis: Tvrtka OptimIT nudi usluge podrške pri implementaciji i održavanju sustava upravljanja kvalitete prema ISO9001:2000 normi tvrtkama iz IT područja. Opseg usluga obuhvaća modeliranje sustava, pripremu dokumentacije kvalitete, osposobljavanje...
Opširnije za: OptimIT d.o.o.

Općina Vratišinec
Opis: Općina Vratišinec nalazi se u sastavu Međimurske županije (jedna od 22 općine i 3 grada). Smještena u sjevernom dijelu naše županije, općina Vratišinec graniči sa južne strane Gradom Čakovcem, sa zapadne i sjeverne strane Gradom Mursko Središće i sa Općinom Podturen s istočne strane.
Opširnije za: Općina Vratišinec

Općina Višnjan
Opis: Općina Višnjan sastoji se od sela i naselja: Anžići, Babudri, Bačva, Barat, Barići, Baškoti, Benčani, Bokići, Broskvari, Bucalovići, Bujarići, Butori, Cerion, Cvitani, Deklevi, Diklići, Fabci, Farini, Gambetići, Kočići, Kolumbera, Korlevići, Košutići, Kurjavići, Legovići, Majkusi, Mališi, Markovac, Milanezi, Prašćari, Prhati, Prkovići, Pršurići, Radoši kod Višnjana, Radovani, Rafaeli, Rapavel, Ribarići, Sinožići, Smolici, Srebrnići, Strpačići, Sv. Ivan, Štuti, Tićan, Tripari, Vejaki, Vranići kod Višnjana, Vrhjani, Zoričići, Ženodraga, Žikovići, Žužići i samoga centra, naselja Višnjan.
Opširnije za: Općina Višnjan

Općina Viškovo
Opis: Općina Viškovo je stavila u funkciju svoj novi internet portal. Želja nam je da Vas putem internet portala informiramo o svim značajnijim događanjima u našem kraju.
Opširnije za: Općina Viškovo

Općina Virje
Opis: Općina Virje obuhvaća naselja Virje, Donje Zdjelice, Hampovica, Miholjanec, Rakitnica i Šemovci. Plodna ravnica između rijeke Drave kao važnog plovnog puta i vinorodnih brežuljaka Bilogore bila je od pradavnih vremena privlačna za život ljudi, o čemu svjedoče brojni arheološki nalazi. Virje na Webu je internetsko glasilo Općine Virje.
Opširnije za: Općina Virje

Općina Vinica
Opis: Općina Vinica se prostorno širi obroncima Haloze i rubnim dijelom Panonske nizine (regija Hrvatsko zagorje – Gornja hrvatska Podravina) u sjeverozapadnom dijelu Županije varaždinske, na prijelazu iz središnjeg u njen zapadni dio.
Opširnije za: Općina Vinica

Općina Viljevo
Opis: Općina Viljevo jedna je od općina u okviru Osječko-baranjske županije, teritorijalno ustrojena raspadom bivše općine Donji Miholjac, svega cca 50 km udaljena od Osijeka. Općina leži na glavnoj prometnici Osijek, Donji Miholjac, Podravska Slatina, Zagreb.
Opširnije za: Općina Viljevo

Općina Veliki Grđevac
Opis: Na pola puta od Bjelovara do Daruvara nalazi se Veliki Grđevac, sjedište današnje općine u čijem je sastavu jedanaest naselja na površini od 16484 ha sa preko 3000 stanovnika. Općina Veliki Grđevac obuhaća područje naselja: Cremušina, Donja Kovačica, Dražica, Gornja Kovačica, Mala Pisanica, Mali Grđevac, Pavlovac, Sibenik, Topolovica, Veliki Grđevac i Zrinska.
Opširnije za: Općina Veliki Grđevac

Općina Velika Ludina
Opis: Općina Velika Ludina - Općina Velika Ludina smještena je u sjeverozapadnom dijelu Sisačko moslavačke županije. Područje općine Velika Ludina graniči sa općinom Križ odnosno Zagrebačkom županijom na zapadu, te gradom Čazma odnosno Bjelovarsko-bilogorskom županijom na sjeveru. Na istočnoj strani područje općine graniči sa općinom Popovača, a na južnoj i jugozapadnoj strani sa gradom Siskom i općinom Martinska Ves.
Opširnije za: Općina Velika Ludina

Općina Velika
Opis: Općina Velika formirana je nakon provedenih višestranačkih izbora za predstavnička tijela jedinica lokalne samouprave i uprave, 1993. godine. Razvoj Velike počeo je izgradnjom željezničke pruge 1914. kada je pojačana sječa šumskih trupaca i njihov prijevoz vagonima do tvornica za njihovu preradu.
Opširnije za: Općina Velika

Općina Vela Luka
Opis: Općina Vela Luka - Službene stranice sa informacijama o općini Vela Luka
Opširnije za: Općina Vela Luka

Općina Tuhelj (.com)
Opis: Općina Tuhelj graniči na sjeveru s gradom Pregradom i općinom Desinić, na istoku sa općinom Krapinske Toplice, na zapadu s općinom Kumrovec, na jugu s gradom Klanjcem i na jugoistoku s općinom Veliko Trgovišće.
Opširnije za: Općina Tuhelj (.com)

Općina Stupnik
Opis: U zapadnom dijelu zagrebačke županije, izmedu zaprešićkog i jaskanskog područja, uz granicu sa susjednom Slovenijom, na površini od 315 četvornih kilometara, s oko 50000 stanovnika prostire se samoborsko područje. Njega čine grad Samobor, općina Sveta Nedelja i Stupnik. Općina Stupnik nalazi se najvećim dijelom izmedu stare i nove autoceste Zagreb - Karlovac.
Opširnije za: Općina Stupnik

Općina Tounj
Opis: U Općini Tounj, koja pripada Karlovačkoj županiji, službeno je registrirano 7 naselja sa svojim matičnim brojem i upisom u registar Republike Hrvatske. Kulturno umjetničko društvo Tounjčica.
Opširnije za: Općina Tounj

Općina Suhopolje
Opis: Općina Suhopolje je u središnjem dijelu Virovitičko-podravske županije. Sa sjevera graniči sa Općinom Gradina, sa zapada Gradom Virovitica, sa istoka Općinom Sopje i Gradom Slatina, sa jugoistoka Općinom Voćin, a sa jugozapada Općinom Đulovac koja se nalazi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
Opširnije za: Općina Suhopolje

Općina Tompojevci
Opis: Općina Tompojevci nalazi se u istočnom djelu Vukovarsko-srijemske županije i obuhvaća naselja Berak, Bokšić, Čakovci, Mikluševci i Tompojevci. Na sjeveru graniči gradom Vukovarom, na istoku s općinom Lovas, na jugu s općinama Tovarnik i Nijemci i na zapadu s općinom Bogdanovci.
Opširnije za: Općina Tompojevci

Općina Tisno
Opis: Općina Tisno. Teritorij općine Tisno obilježava raznolikost prirodnog i stvorenog ambijenta na relativno malom prostoru što je jedinstven primjer na hrvatskoj obali. Područje Općine Tisno gotovo u cijelosti obilježava fenomen mora.
Opširnije za: Općina Tisno

Općina Šenkovec
Opis: Općina Šenkovec je smještena u središnjem dijelu Međimurske županije i prostire se na površini od 9,18 km2. Po veličini je treća najmanja jedinica lokalne samouprave u Međimurskoj županiji, te čini 1,26% ukupne površine Županije. Općina je formirana 1997. godine. Prema popisu stanovništva iz 2001. godine. Općina ima 2770 stanovnika. Gustoća naseljenosti je 301,73 st/km2. U sustav Općine Šenkovec ulaze dva naselja: naselje Knezovec i Šenkovec.
Opširnije za: Općina Šenkovec

Općina Šandrovac
Opis: Općina Šandrovac smještena je podno pitomih obronaka Bilogore. Proteže se na 62 km2 i obuhvaća područja naselja: Jasenik, Kašljavac, Lasovac Brdo, Pupelica, Ravneš i Šandrovac. Na pitomim obroncima Bilogore smještene su brojne vikendice i vinogradi.
Opširnije za: Općina Šandrovac

Općina Svetvinčenat
Opis: Web stranice Općine i Turističke zajednice općine Svetvinčenat - U središtu južnog dijela Istre na pola puta Pazin - Pula, na visoravni okružen šumama, pašnjacima i vinogradima, sa svojim kaštelom, crkvama i zvonikom smjestio se Svetvinčenat.
Opširnije za: Općina Svetvinčenat

Općina Sveti Križ Začretje
Opis: Gotovo na pola puta između Zaboka i Krapine, na visoravni niskog brežuljka, između triju arhitektonskih jačih masa vertikala - crkve (zapad), razvedene horizontale dvorca s pratećim gospodarskim objektima (istok) i nove zgrade osnovne škole (sjever), smjestio se Sveti Križ Začretje.
Opširnije za: Općina Sveti Križ Začretje

Općina Sveti Đurđ
Opis: Smješten u gornjoj hrvatskoj Podravini, opasan plavetnilom rijeke Drave sa sjeverne, i područjem grada Ludbrega - 'centra svijeta' s južne strane, nalazi se Sveti Đurđ.
Opširnije za: Općina Sveti Đurđ

Općina Sveta Nedelja
Opis: Područje Svete Nedelje bilo je organizirano kao općina već nakon Drugog svjetskog rata, kao jedna od sedam općina na području tadašnjeg kotara Labin, uz općine Sveti Lovreč, Raša, Labin, Sveti Martin, Šumber i Kršan. Kotar Labin rasformiran je 1955. i formirana je jedinstvena općina Labin, koja je obuhvaćala područje cijele Labinštine pa tako i područje općine Sveta Nedelja.
Opširnije za: Općina Sveta Nedelja

Općina Sveta Marija
Opis: Općina Sveta Marija. U najstarijoj povijesti se spominje posjed Bistrec na kojem je između 1334. i 1501. godine (od kada datiraju dvije najstarije kanonske vizitacije međimurskih župa) osnovana župa sv. Vida. Pod patronatom župe sv. Vida bila su sela Sveta Marija, Donja Dubrava i Donji Mihaljevec te utvrde Kotoriba i Legrad.
Opširnije za: Općina Sveta Marija

Općina Sutivan
Opis: Ime Sutivan službeno je ime nastalo od imena starokršćanske bazilike sanctus Johannes, iako ga mještani i ostali otočani nazivaju isključivo Stivan, a u tom obliku se javlja i u raznim povijesnim ispravama. Od 250 stanovnika pocetkom XVIII stoljeća, Stivan danas broji oko 700 stalnih stanovnika.
Opširnije za: Općina Sutivan

Općina Sunja
Opis: Općina Sunja i naselja: Bestrma Greda Sunjska Selišće Sunjsko Bistrač Ivanjski Bok Sjeverovac Blinjska Greda Jasenovčani Slovinci Bobovac Kinjačka Staza Brđani Cesta Kladari Strmen Brđani Kosa Kostreši Šaški Sunja Crkveni Bok Krivaj Sunjski Šaš Čapljani Mala Gradusa Timarci Četvrtkovac Mala Paukova Vedro Polje Donja Letina Novoselci...
Opširnije za: Općina Sunja

Općina Zdenci
Opis: Općina Zdenci smještena je na krajnjem jugoistočnom dijelu Virovitičko-podravske županije. Formirana je Zakonom o područjima županija, gradova i općina koji je donio Hrvatski državni sabor 1992. godine, te je ustrojena kao novoutemeljena općina od bivše općine Orahovica kao jedinica lokalane samouprave 1993. godine.
Opširnije za: Općina Zdenci

Općina Tuhelj
Opis: Službene stranice općine Tuhelj. Pronađite sve informacije o događanjima, aktivnim udrugama i ustrojstvu same općine Tuhelj.
Opširnije za: Općina Tuhelj


Pregled svih pojmovnih kazala
Poslovni forum d.o.o. - Pregled novosti - Web imenik - CMS - Pretraživanje - 26. 4. 2018.
Kontakt informacije

Preporuka: Iskoristite promotivnu ponudu CMS stranica; kvaltetno predstavite svoju tvrtku
Link na opširnije informacije o CMS stranicama
Pratite posebnu ponudu i iskoristite popuste na poslovne i internet usluge, sniženje cijena
Link na pregled posebne ponude
Izrada poslovnih planova, oglasi i oglašavanje, trgovačko zastupanje, posredovanje, prodaja...
Link na naslovnu stranicu sa pregledom svih usluga
Pregled korisnih poslovnih informacija za male i srednje tvrtke, obrtnike, udruge, agencije...
Link na internet stranicu sa poslovnim informacijama
Primjeri ugovora, gotovi primjeri ugovora za poduzetnike; ugovori o radu, ugovori o prodaji...
Link na opširnije informacije o primjerima ugovora
Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta...
Link na opširnije informacije o analizi tržištaPOSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga

POSLOVNI FORUM - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - ADRESAR POSLOVNIH SUBJEKATA - KAZALO POSLOVNIH HRVATSKIH INTERNET STRANICA - IZRADA INTERNET STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - PREGLED NAJVAŽNIJIH ZAKONA - PREDSTAVLJANJE I POVEZIVANJE POSLOVNIH SUBJEKATA - TRGOVAČKO POSREDOVANJE - TRGOVAČKO ZASTUPANJE - IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH PROJEKATA - ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA - MARKETING - WEB DESIGN - INFORMACIJE - TEČAJNA LISTA - JAVNI NATJEČAJI - PRAVO - PRAVNI SAVJETI - POREZI - EKONOMIJA - FINANCIJE - BANKARSTVO - POSLOVNI FORUM - PREGLED KORISNIH PRILOGA - PRETRAŽIVANJE BAZE PODATAKA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - ZASTUPANJE - TRGOVAČKO POSREDOVANJE - KONZALTING - VIJESTI - INFORMACIJE - NAJBRŽI I NAJLAKŠI PUT DO SVIH INFORMACIJA - WEB HOSTING - IZRADA WEB STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - WEB PROJEKTI - IZRADA INVESTICIJSKIH PROJEKATA I POSLOVNIH PLANOVA - TURIZAM - INDUSTRIJA - TRGOVINA - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PRETRAŽIVANJE - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - FINANCIRANJE NOVIH IDEJA - TRGOVAČKO PRAVO - RAČUNOVODSTVO - POSTANITE VEČ DANAS KORISNIK POSLOVNOG FORUMA - BESPLATNO PRETRAŽIVANJE ADRESARA POSLOVNIH SUBJEKATA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - PROVJERA BONITETA - KONZULTACIJE - MARKETING - PRIMJERI TRGOVAČKIH UGOVORA - NACIONALNA KLASIFIKACIJA DJELATNOSTI - BAZA PODATAKA - FINANCIJE - PODUZETNIŠTVO - PONUDA I POTRAŽNJA PODUZEĆA - SAMOSTALNE DJELATNOSTI - KONCESIJE - VIJESTI - IZRADA I POSTAVLJANJE CMS WEB STRANICA ZA PODUZEĆA I OBRTNIKE - ANKETE - MAILING LISTA - POSEBNI PRILOZI - INFORMATIKA I POSLOVNE USLUGE - KONZALTING U PODRUČJU INVESTICIJA - PREGLED PONUDE PROIZVODA I USLUGA