POSLOVNI FORUM
PREPORUKE ZA USPJEŠNIJE POSLOVANJE
POSLOVNI FORUM - Naslovna stranica Poslovnog foruma d.o.o. sa pregledom svih važnijih usluga
PRETRAŽIVANJE - Pisali smo o tisućama tema, koristite našu lokaliziranu brzu Google web tražilicu
CMS STRANICE - Predstavite svoju ponudu ili potražnju, predstavite sve svoje proizvode ili usluge
WEB IMENIK - Poslovni web imenik sa pregledom i pretraživanjem hrvatskih poslovnih web stranica
NOVOSTI - Pregled novih internet usluga, najave iz ekonomije, prava, finacija, internet marketing...

 
 
IZDVOJENI PREGLED HRVATSKIH POSLOVNIH STRANICA - Abecedno AŽ
Naziv: O - OŠ
OŠ Eugena Kumičića
Opis: Osnovna škola Eugena Kumičića, Slatina. Osnovna škola Eugena Kumičića u Slatini obuhvaća sljedeće školsko područje: Zapadni dio Grada po utvrđenoj granici Vinogradska ulica - Trg sv. Josipa - Ulica Vladimira Nazora prema prigradskom naselju Medinci, Naselja Bakić, Gornji Miholjac, Španat, Višnjica, Novaki, Nova Šarovka, Grabić, Vaška, Markovo, Medinci, Kapinici.
Opširnije za: OŠ Eugena Kumičića

OŠ A. G. Matoš
Opis: Osnovna škola Antun Gustav Matoš - Vinkovci. U školsku zgradu uselilo se 1987. godine. Te je godine izvršena izmjena mreža škola i nova rajonizacija za polaznike škole. Škola se nalazi u naselju Lapovci, koje je još i sada u izgradnji. Uz objekt škole postoji velika športska dvorana.
Opširnije za: OŠ A. G. Matoš

OŠ Klinča Sela
Opis: Prva škola na području Klinča Sela utemeljena je 1880.g., a 1843 g. škola je izgorjela pa je 1947. izgrađena nova i imala je 105 učenika. OŠ Klinča Sela ima Područnu školu Repišće izgrađenu 1963. i Područnu školu Kupinec izgrađenu 1952.
Opširnije za: OŠ Klinča Sela

OŠ Kaštanjer
Opis: OŠ Kaštanjer se nalazi u Puli, Istarska županija. Naziv Kaštanjer dolazi od talijanske riječi Castagner (dijalektalna talijanska riječ), što u prijevodu znači kestenik. Škola je osnovana 1958. g pod nazivom OŠ Ivo Lola Ribar. Od 1962. g. nastava se održava u prostorijama, u kojima učimo i danas.
Opširnije za: OŠ Kaštanjer

OŠ Kanfanar
Opis: OŠ Petra Studenca Kanfanar - Internet stranice osnovne škole Petra Studenca iz Kanfanara. Informacije o školi, nastavnicima, predmetima...
Opširnije za: OŠ Kanfanar

OŠ Jurja Dobrile
Opis: Službene stranice Osnovne škole Jurja Dobrile iz Rovinja. Dnevno ažurirane stranice naše škole omogućuju vam da saznate najnovije informacije o aktivnostima, izletima, projektima, natjecanjima i djelatnicima. Namijenjene su učenicima, njihovim roditeljima, ali i svima onima koji žele zaviriti u naše malo carstvo.
Opširnije za: OŠ Jurja Dobrile

OŠ Jure Kaštelana
Opis: Osnovna škola Jure Kaštelana, Vladimira Ruždjaka 2a, Zagreb. Pregled informacija o školi, razredima, predmetima, nastavnicima, učenicima...
Opširnije za: OŠ Jure Kaštelana

OŠ Josipa Račića
Opis: Još 1975. godine posebna je komisija utvrdila da su cjelokupni rezultati rada naše škole vrlo visoki te joj je dodijeljena Nagrada grada Zagreba. Na proslavi Dana škole 1980. otkriven je spomenik podignut u čast Josipa Račića. 1985. obilježena je 100. godišnjica rođenja Josipa Račića.
Opširnije za: OŠ Josipa Račića

OŠ Jastrebarsko
Opis: Osnovna Škola Ljubo Babić Jastrebarsko. Informacije o osnovnoj školi Ljubo Babić iz Jastrabarskog. Informacije za učenike i roditelje o školi i nastavi.
Opširnije za: OŠ Jastrebarsko

OŠ Ivana Meštrovića
Opis: Stranice Osnovne škole Ivana Meštrovića u Zagrebu. Naša je škola otvorena 1969. godine i od onda su u njoj stasale mnoge generacije koje pamte školske klupe noseći nadamo se lijepe uspomene. Web stranicama želimo ostvariti što bolji kontakt sa roditeljima, učenicima i svima zainteresiranima.
Opširnije za: OŠ Ivana Meštrovića

OŠ Hodošan
Opis: Osnovna škola Hodošan ima u svom sastavu matičnu školu u Hodošanu s 9 odjela razredne i predmetne nastave, PŠ Sveti Juraj u Trnju s 2 kombinirana odjela razredne nastave te PŠ Palinovec također s 2 kombinirana odjela razredne nastave.
Opširnije za: OŠ Hodošan

OŠ grofa J. Draškovića
Opis: Osnovna škola grofa Janka Draškovića, Zagreb. Informacije o osnovnoj školi grofa Janka Draškovića iz Zagreba.
Opširnije za: OŠ grofa J. Draškovića

OŠ Marija i Lina
Opis: U proljeće 1944. godine, nakon netom održane Konferencije USAOH-a, održanoj u Trsteniku, zarobljavaju ih naci-fašisti. Na putu između Brutije i Valice, strjeljane su ožujka 1944. godine. Lina je imala dvadesetidvije godine, a Marija dvadeset. OŠ Marija i Lina, Umag.
Opširnije za: OŠ Marija i Lina

OŠ Gojka Matuline
Opis: Obrtnička škola Gojka Matuline, Zadar. Obrazovanje učenika za zanimanja frizer i kozmetičar u području rada osobnih usluga obavlja se u Zadru već dugi niz godina. Škola obrazuje učenike za tri zanimanja u području rada osobnih usluga i to: frizer, pediker i kozmetičar.
Opširnije za: OŠ Gojka Matuline

OŠ Markuševec
Opis: OŠ Markuševec; Međunarodne Eko-škole su program osmišljen za provedbu smjernica odgoja i obrazovanja za okoliš na razini čitavih škola. Program Eko-škola jasno usmjerava način na koji se nastavni sadržaji o zaštiti okoliša, koji su dio redovnog nastavnog plana i programa, primjenjuju u svakodnevnom životu škole.
Opširnije za: OŠ Markuševec

OŠ Dugo Selo
Opis: Osnovna škola Dugo Selo. Informacije o osnovnoj školi iz Dugog Sela. Informacije o nastavi, predmetima, ocjenama, aktivnostima...
Opširnije za: OŠ Dugo Selo

OŠ Dugave
Opis: Osnovna škola Dugave. Programi aktivnosti koje kontinuirano provodimo s učenicima raznoliki su i sveobuhvatni. Učenici su uključeni u mnoge školske i izvanškolske aktivnosti, a veliki broj ih sudjeluje na različitim smotrama i natjecanjima.
Opširnije za: OŠ Dugave

OŠ Duga Resa
Opis: Osnovna Škola Ivan Goran Kovačić Duga Resa - Stranice Osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Duge Rese.
Opširnije za: OŠ Duga Resa

OŠ Dubovac
Opis: Osnovna škola Dubovac, Primorska 9, Karlovac. Školska zgrada izgrađena je 1979. godine, izrazito moderan stil, nastava se održava u dvije smjene, 1. do 8. razred, 17 učionica, razredna nastava ima 4 učionice, 13 specijaliziranih kabineta...
Opširnije za: OŠ Dubovac

OŠ Dragojla
Opis: Osnovna škola Dragojle Jarnević ima bogatu i dugu tradiciju odgojno obrazovnog i prosvjetiteljskog rada u gradu Karlovcu. Školu danas polazi preko 600 učenika u 26 razrednih odjela i ima pedesetak zaposlenika. Područne jedinice ustanove su: PŠ Kamensko i PŠ Popović Brdo.
Opširnije za: OŠ Dragojla

OŠ dr. Ante Starčevića
Opis: Osnovna škola dr. Ante Starčevića. Osnovni podaci o Osnovnoj školi dr. Ante Starčevića iz Zagreba. Škola raspolaže sa 12 klasičnih učionica, djelimice specijaliziranih (fizika i kemija), dvije specijalizirane radionice za tehničku kulturu, jednu manju učionicu za informatiku i dvoranu za tjelesnu i zdravstvenu kulturu.
Opširnije za: OŠ dr. Ante Starčevića

OŠ Dr. Andrija Mohorovičić
Opis: OŠ Dr. Andrija Mohorovičić, Matulji. Škola je najprije nosila ime znamenitog čakavskog pjesnika Drage Gervaisa a danas se ponosi imenom znanstvenika Andrije Mohorovičića.
Opširnije za: OŠ Dr. Andrija Mohorovičić

OŠ Donja Stubica
Opis: Osnovna škola Donja Stubica. Škola se svojim sadržajima uvijek prilagođavala vremenu i potrebama učenika. Kako se 70–tih godina sve više razvijao i jačao cestovni promet, škola je sve veću pažnju posvećivala prometnoj kulturi.
Opširnije za: OŠ Donja Stubica

OŠ Bol Split
Opis: OŠ Bol Split, Hrvatskih iseljenika 10, Split. Informacije o školi, predmetima, nastavnicima, učenicima...
Opširnije za: OŠ Bol Split

OŠ Bistra
Opis: Osnovna škola Bistra. Informacije o osnovnoj školi Bistra, nastavnom planu i programu, informacije o predmetima, nastavnicima, učenicima, informacije za roditelje...
Opširnije za: OŠ Bistra

OŠ Bijaći
Opis: Osnovna Škola Bijaći. Bijaći se zajednički nazivaju brežuljci u sjeverozapadnom dijelu kaštelanskog polja, a bili su kraljevsko dobro. U njima je stolovao knez Trpimir, a prvi se put spominju u Trpimirovoj darovnici iz 852. kao Byaći.
Opširnije za: OŠ Bijaći

OŠ ANG KC
Opis: Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski, Školska 5, Koprivnica. U cjelini gledano Antun Nemčić jedno je od najvećih imena našeg hrvatskog, mada nazvanog ilirskog, preporoda koji je, uza sve ostalo, tvorac jednog značajnog žanra u našoj književnosti.
Opširnije za: OŠ ANG KC

OŠ Gospić
Opis: Osnovna škola dr. Jure Turić, Gospić. Škola je ustanova koja u svom sastavu ima: matičnu školu u Gospiću sa sjedištem u ulici Miroslava Kraljevića 15, te područne škole u Bilaju, Ribniku, Ličkom Novom, Brušanima, Trnovcu, Debelom Brdu, Smiljanu, Bužimu i Rastoci.
Opširnije za: OŠ Gospić

OŠ SS Kranjevića
Opis: Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića s mogućnošću učenja klasičnih jezika. Zadnjih nekoliko desetljeća u OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića postoji mogućnost učenja klasičnih jezika. To znači da se učenici i roditelji iz naše škole, ali i iz drugih škola grada Zagreba, mogu odlučiti da će iduće četiri godine među redovnim predmetima imati i dva klasična jezika.
Opširnije za: OŠ SS Kranjevića

OŠ Voltino
Opis: Osnovna škola Voltino, Zagreb. Osnovna škola Voltino nalazi se u Voltino naselju, mirnom i zelenom diljelu nekadašnje općine Trešnjevka, 5 km udaljna od središta grada. Škola zauzima prostor od 5117 m2. U školi radi 60 djelatnika od kojih su 43 učitelji. U zadnjih 10 godina školu je pohađalo približno 700 učenika godišnje.
Opširnije za: OŠ Voltino

OŠ Vladimira Nazora
Opis: Reorganizacija osnovnog školstva na području Pazinštine izvršena je 1989. godine, kada su se četiri samostalne osnovne škole (u Lupoglavu, Motovunu, Tinjanu i Trvižu) i dvije područne osnovne škole (Sv. Petar u Šumi i Karojba) udružile s Osnovnom školom Vladimir Nazor Pazin u Osnovnu školu Pazin.
Opširnije za: OŠ Vladimira Nazora

OŠ Viktorovac
Opis: Osnovna škola Viktorovac, Sisak. Pod nazivom Osnovna škola Bratstvo i jedinstvo djeluje niz godina i postiže zapažene rezultate. Godine 1991. s neovisnošću Republike Hrvatske, škola dobiva naziv Osnovna škola Viktorovac. Trenutno ima 630 učenika, 46 učitelja i 3 stručna suradnika.
Opširnije za: OŠ Viktorovac

OŠ Varaždin, IV
Opis: IV. osnovna škola Varaždin. Trenutno 25 razreda (13 nižih, 12 viših, oko 655 učenika). Učiteljskog vijeća broji 36 članova. Učitelja 33, stručnih suradnika 2, administrativnog osoblja 2, kuharica 2, tehničkog osoblja 6.
Opširnije za: OŠ Varaždin, IV

OŠ Turanj
Opis: Osnovna škola Turanj, Karlovac. Škola se nalazi na adresi Turanj 18 i školsko područje je smješteno na južnom dijelu Karlovačke općine, neposredno uz prometnicu D1. Stari dio školske zgrade je stogodišnje zdanje izgrađeno davne 1905. godine. Nakon 1970. godine svečano je otvoren novi, dograđen dio zgrade.
Opširnije za: OŠ Turanj

OŠ Trsat
Opis: Osnovna Škola TRSAT - Rijeka. Informaciji osnovnoj školi Trsat u Rijeci, povijest škole, raspored nastave, izvanškolske aktivnosti, događanja, linkovi...
Opširnije za: OŠ Trsat

OŠ T. Ujević
Opis: Osnovna škola 'Tin Ujević', Zagreb - Osnovno obrazovanje - Informacije o osnovnoj školi Tina Ujevića iz Zagreba. Informacije za učenike i roditelje.
Opširnije za: OŠ T. Ujević

OŠ Šestine
Opis: Osnovna škola u Šestinama utemeljena je 1863. g. Za osnutak škole zaslužni su bili grof Miroslav Kulmer (njezin veliki dobrotvor), veliki sudac županije zagrebačke Ljudevit pl. Raizner i kanonik prvostolne crkve zagrebačke Franjo Hauzer. God. 1878. školu je obišao i tadašnji hrvatski ban Ivan Mažuranić.
Opširnije za: OŠ Šestine

OŠ Šestanovac
Opis: OŠ dr. fra Karlo Balić, Šestanovac. Održana je terenska nastava iz povijesti, zemljopisa, likovne kulture i vjeronauka. Početak je školske godine i početak primjene HNOS-a.
Opširnije za: OŠ Šestanovac

OŠ Sveti Matej
Opis: Osnovna škola Sveti Matej, Vozišće 13, Viškovo. Nastavu u školi pohađaju učenici sa sljedećih područja: Marčelji, Zorzići, Sroki, Kosi, Jugi, Saršoni, Garići, Mladenići, Viškovo, Stupari i Marinići. Škola nema područnih odjela.
Opširnije za: OŠ Sveti Matej

OŠ Sveti Martin
Opis: Dobro došli na službenu web stranicu Osnovne Škole Sveti Martin na Muri. Na ovoj web stranici možete pronaći sve informacije koje su vezane uz našu školu pa i šire. Osnovna škola Sveti Martin na Muri nema područne škole. U Jurovčaku je do 1976. godine djelovala područna škola, ali je tada prestala s radom.
Opširnije za: OŠ Sveti Martin

OŠ Lučko
Opis: OŠ Lučko - Osnovna škola Lučko - Možete pronaći sve o našoj školi Lučko i o događajima u njoj. Informacije za učenike i roditelje.
Opširnije za: OŠ Lučko

OŠ Stjepana Kefelje
Opis: OŠ Stjepana Kefelje, Kutina. Prvi susret Eko-škola s područja Sisačko-moslavačke županije. Dobro došli na stranice Osnovne škole Stjepana Kefelje iz Kutine. Pregled svih nformacija o školi.
Opširnije za: OŠ Stjepana Kefelje

OŠ Zdenci
Opis: Počeci organiziranja školovanja u Zdencima datiraju od 1857. kada se za vrijeme apsolutizma osnivaju mnoge škole. Te godine izgrađena je zgrada prve pučke škole koja je građena namjenski za potrebe školovanja djece iz Zdenaca, Duge Međe, Bankovaca, Dolaca, a u opetovnim su išla i djeca iz Zokovog Gaja.
Opširnije za: OŠ Zdenci

OŠ Skrad
Opis: Ustanova ima status javne ustanove koja djelatnost osnovnog školstva obavlja kao javnu službu. Ustanova ima svojstvo pravne osobe. Škola je pravni sljednik društvene pravne osobe Osnovne škole Skrad.
Opširnije za: OŠ Skrad

OŠ Rapska
Opis: Osnovna škola Rapska. Adaptacija je obavljena zahvaljujući razumijevanju, kao i djelatnicima škole, roditeljima i učenicima jer je školska godina uspješno završena budući da su se svi maksimalno prilagodili novonastalim uvjetima koji su bili neophodni za obavljanje radova.
Opširnije za: OŠ Rapska

OŠ Pujanke
Opis: Osnovna škola Pujanke, Split. Pregled informacija o školi, nastavnicima, učenicima, pregled predmeta, školskih i izvan školskih aktivnosti...
Opširnije za: OŠ Pujanke

OŠ Petra Perice
Opis: Osnovna škola Petra Perice iz Makarske. Ovih godina školu je polazilo oko 500 učenika (od toga oko 35 učenika u područnim školama promajna i Veliko Brdo).
Opširnije za: OŠ Petra Perice

OŠ Pantovčak
Opis: Osnovna škola Pantovčak. Škola je u vrijeme kad je izgrađena bila jedna od najmodernijih škola u zemlji. Primjer je modernog shvaćanja arhitekture, razvedenog je tlocrta i volumena sa strogim dijeljenjem školskih traktova i popratnih sadržaja. Također je primjer paviljonskog tipa zgrade. Učionice se zato odlikuju vrlo dobrim osvjetljenjem i izolacijom od buke.
Opširnije za: OŠ Pantovčak

OŠ Pakoštane
Opis: Osnovna škola Pakoštane - Upoznajte našu školu, pogledajte foto arhivu, radove učenika i katalog školske knjižnice.
Opširnije za: OŠ Pakoštane

OŠ Ozalj
Opis: Najveća slikarica hrvatskog modernog slikarstva, Slava Raškaj, rodila se u našem Ozlju, 1877. godine. Bila je druga kći, treće i najmlađe dijete općinskoga bilježnika Vjekoslava (u nekim dokumentima Alojza) Raškaja i ozaljske poštarice, gospođe Olge. OŠ Ozalj.
Opširnije za: OŠ Ozalj

OŠ Orehovica
Opis: Osnovna škola Orehovica. Prema podacima iz Spomenice Osnovne škole Orehovica organizirana nastava u Orehovici seže u 1869. godinu. Od tada se nastava odvijala po privatnim kućama do 1918. godine kada su općinske prostorije adaptirane u školu i učiteljski stan.
Opširnije za: OŠ Orehovica

OŠ Nikole Hribara
Opis: Osnovna škola Nikole Hribara izgrađena je 1983. godine kao četvrta škola u Velikoj Gorici. Iste je godine počela s radom pod nazivom OŠ Stjepan Fabijančić-Japa. Od samog osnutka u svom sastavu ima dvije područne škole: PRO Lomnica i PRO Gradići.
Opširnije za: OŠ Nikole Hribara

OŠ Nazor Postira
Opis: Osnovna škola Vladimira Nazora - Postira. Početak školstva na našim otocima bilo je uvjetovano prilikama i neprilikama na njima. Poznato je, da je Hvar imao svoju školu odmah poslije dolaska Hvara pod mletačku vlast, 1420. godine. To je bila i prva javna Škola svjetovnog smijera u Hvaru.
Opširnije za: OŠ Nazor Postira

OŠ Mursko Središće
Opis: Osnovna škola Mursko Središće - Prema navodima dr. Franke Bauk u knjizi Povijest školstva i prosvjete u Međimurju pučka škola je u Murskom Središću fundirana 1851. godine te se ta godina može uzeti kao početak razvitka pučkog školstva u Murskom Središću.
Opširnije za: OŠ Mursko Središće

OŠ Matka Laginje
Opis: Osnovna Škola Matka Laginje. 'Otac Istre', kako je prozvan 90-ih godina XIX. st., dr. Matko Laginja rođen je 10. kolovoza 1852. u Klani na Kastavštini. Pučku školu pohađa u Kastvu, gimnaziju u Rijeci, pravo studira u Zagrebu i Grazu, gdje je diplomirao.
Opširnije za: OŠ Matka Laginje

OŠ Stjepana Radića
Opis: Osnovna škola Stjepana Radića Metković nalazi se na lijevoj strani rijeke Neretve u gradu Metkoviću i pokriva područje veličine 20 km2, gdje živi 10.000 stanovnika. Školu pohađaju i učenici iz Bijelog Vira, Mliništa i Krvavca II.
Opširnije za: OŠ Stjepana Radića


Pregled svih pojmovnih kazala
Poslovni forum d.o.o. - Pregled novosti - Web imenik - CMS - Pretraživanje - 23. 6. 2018.
Kontakt informacije

Preporuka: Iskoristite promotivnu ponudu CMS stranica; kvaltetno predstavite svoju tvrtku
Link na opširnije informacije o CMS stranicama
Pratite posebnu ponudu i iskoristite popuste na poslovne i internet usluge, sniženje cijena
Link na pregled posebne ponude
Izrada poslovnih planova, oglasi i oglašavanje, trgovačko zastupanje, posredovanje, prodaja...
Link na naslovnu stranicu sa pregledom svih usluga
Pregled korisnih poslovnih informacija za male i srednje tvrtke, obrtnike, udruge, agencije...
Link na internet stranicu sa poslovnim informacijama
Primjeri ugovora, gotovi primjeri ugovora za poduzetnike; ugovori o radu, ugovori o prodaji...
Link na opširnije informacije o primjerima ugovora
Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta...
Link na opširnije informacije o analizi tržištaPOSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga