POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge
Poslovni Forum d.o.o. pokrenut je od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način.
Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i Vašu detaljnu i ažuriranu ponudu! Zašto tisuće posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Naručite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH POSLOVNIH INFORMACIJA  

Neslužbeni pregled iz Narodnih novina:

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE

2927

Na temelju članka 10. i članka 30. stavka 2. Zakona o Vladi Republike Hrvatske (»Narodne novine«, br. 101/98, 15/2000, 117/2001, 199/2003 i 30/2004) Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 14. prosinca 2005. godine donijela

ODLUKU

O OSNIVANJU TRGOVAČKOG DRUŠTVA»PLETER – USLUGE« d.o.o.

 

I.

Republika Hrvatska osnovat će trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću za obavljanje poslova uslužnih djelatnosti.

Društvo će poslovati pod tvrtkom: »PLETER-USLUGE« društvo s ograničenom odgovornošću za usluge, a skraćeni naziv tvrtke glasi: »PLETER-USLUGE« d. o. o.

Sjedište Društva bit će u Zagrebu, Čerinina 23.

Društvo se osniva na neodređeno vrijeme.

 

II.

Djelatnost Društva bit će:

– kupnja i prodaja robe

– obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozem­nom tržištu

– pružanje usluga u nautičkom, seljačkom, zdravstvenom, kongresnom, sportskom, lovnom i drugim oblicima turizma te pružanje ostalih turističkih usluga

– pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane

– pripremanje i usluživanje pića i napitaka

– pružanje usluga smještaja

– pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu i opskrba tom hranom (catering)

– upravljanje i održavanje zgrada

– djelatnost privatne zaštite

– čišćenje svih vrsta objekata

– pranje i kemijsko čišćenje tekstila i krznenih proizvoda.

 

III.

Društvo će biti u isključivom vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljni ulog Republike Hrvatske iznosit će 20.000,00 kn (dvadeset tisuća kuna) i bit će uplaćen u cijelosti u novcu.

 

IV.

Sredstva za obavljanje predmeta poslovanja osiguravat će se prvenstveno iz prihoda od cijene za pružene usluge.

 

V.

Predsjednik Skupštine Društva bit će ministar obrane.

Članovi Skupštine Društva bit će ministar gospodarstva, rada i poduzetništva i državni tajnik za turizam u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka.

 

VI.

Društvo će imati Nadzorni odbor od pet članova koje će birati i opozivati Skupština Društva, s time da će se jedan član Nadzornog odbora birati iz reda zaposlenika Društva.

 

VII.

Društvo će imati Upravu od jednog člana – direktora.

Direktora Društva imenovat će Skupština Društva.

Direktor će voditi poslove Društva na vlastitu odgovornost.

Direktor će zastupati Društvo pojedinačno i samostalno.

 

VIII.

Ministar obrane će, u ime i za račun Republike Hrvatske, bez odgode, radi provođenja ove Odluke i osnivanja Društva, provesti sve radnje potrebne za osnivanje Društva, pri čemu je u skladu s odredbom članka 387. Zakona o trgovačkim društvima, posebno ovlašten dati izjavu o osnivanju Društva kod javnog bilježnika.

 

IX.

Direktor Društva će u roku od 30 dana od dana imenovanja podnijeti prijavu za upis Društva u sudski registar.

 

X.

Društvo će preuzeti trgovačke, ugostiteljske, hotelijerske i druge uslužne poslove Službe za gospodarenje nekretninama u Ministarstvu obrane.

Društvo će preuzeti opremu, pismohranu i drugu dokumentaciju, sredstva za rad te prava i obveze razmjerno preuzetim poslovima, kao i državne službenike i namještenike koji su raspoređeni na poslove u Službi za gospodarenje nekretninama u Ministarstvu obrane.

 

XI.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u »Narodnim novinama«.

 

Klasa: 432-02/05-02/104

Urbroj: 5030109-05-1

Zagreb, 14. prosinca 2005.

Predsjednik

dr. sc. Ivo Sanader, v. r.

 
  LINK NA NASLOVNU STRANICU POSLOVNOG FORUMA  
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge - Ponuda za poduzetnike
CMS Vam omogućava da pružite brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu i o svim proizvodima i uslugama.
Obračate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućava brže i kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove.
Zašto tisuće potencijanih kupaca ili klijenata prepuštati konkurenciji!?

Naručite i koristite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu! - Predstavite svoje proizvode i usluge!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH ZAKONA I DRUGIH PROPISA  

Poslovni forum d.o.o. sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala www.poslovniforum.hr koristite na vlastitu odgovornost i Poslovni forum d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja. Zabranjeno je kopiranje sadržaja na druge web stranice, ali možete postaviti link prema ovim stranicama na svoje web stranice.


Web imenik - Poslovni linkovi: Istraživanje i analiza tržišta - Poslovni izvještaji i pregledi - Internet marketing - Izrada web stranica - Izrada CMS stranica - Hosting i zakup domena - Imenici i baze podataka - Poslovni ugovori - Poslovni planovi za kredite - Poslovne usluge i ponude - Trgovačko posredovanje - Poslovna psihologija - Poslovni programi - Oglasi - Korisni linkovi - Besplatno za poduzetnike - Poslovni forum - Primjeri ugovora - CMS izrada web stranica - Izrada poslovnih stranica - Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi - Trgovina - Berlin - London - Software - Avon


POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga