POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge
Poslovni Forum d.o.o. pokrenut je od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način.
Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i Vašu detaljnu i ažuriranu ponudu! Zašto tisuće posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Naručite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH POSLOVNIH PONUDA  

Neslužbeni pregled iz Narodnih novina:

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA

            1896

Na zahtjev VIZOR d.o.o. iz Varaždina, Kratka 1/IV, a na temelju članka 91. stavka 4. Zakona o zaštiti na radu (»Narodne novine«, broj 59/96, 94/96 i 114/03) i članka 16. stavka 1. Pravilnika o uvjetima pod kojima pravne osobe mogu obavljati poslove zaštite na radu (»Narodne novine«, broj 114/02 i 126/03), ministar gospodarstva, rada i poduzetništva donosi

RJEŠENJE

 

I.

VIZOR d.o.o. iz Varaždina, Kratka 1/IV, ispunjava uvjete za obavljanje poslova zaštite na radu, te se ovlašćuje da u okviru svoje djelatnosti može obavljati sljedeće poslove:

1) izrada procjena opasnosti;

2) osposobljavanja radnika za rad na siguran način;

3) ispitivanja strojeva i uređaja s povećanim opasnostima;

4)ispitivanja u radnom okolišu:

4.1. ispitivanja fizikalnih čimbenika.

O obavljenim ispitivanjima, navedeno društvo je ovlašteno iz­davati isprave.

 

II.

Poslove iz točke I. ovog rješenja navedeno društvo može obav­ljati dok ispunjava propisane uvjete, a o svim promjenama koje se odnose na ispunjavanje uvjeta društvo je obvezno obavijestiti ovo ministarstvo u roku od 15 dana od dana nastale promjene.

 

III.

Ovo rješenje objavit će se u »Narodnim novinama«.

 

Klasa: UP/I-116-01/03-04/24

Urbroj: 526-08-05-6

Zagreb, 26. srpnja 2005.

 

Državna tajnica

Vera Babić, dipl. iur., v. r.

 




     
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge - Ponuda za poduzetnike
CMS web stranice Vam omogućavaju da pružite brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu i o svim proizvodima i uslugama.
Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućava brže i kvalitetnije oglašavanje uz značajno manje troškove.
Zašto tisuće potencijanih kupaca ili klijenata prepuštati konkurenciji!?

Naručite CMS web stranice - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu i svoje proizvode i usluge!
 
 
     

 
Istraživanje tržišta - Poslovni izvještaji - Internet marketing - Izrada CMS stranica - Hosting i zakup domena - Imenici i baze podataka - Poslovni planovi - Poslovne usluge - Trgovačko posredovanje - Poslovna psihologija - Poslovni programi - Besplatno za poduzetnike - Poslovni forum - Primjeri ugovora - Posebna ponuda - Izrada web stranica









POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga