POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge
Poslovni Forum d.o.o. pokrenut je od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način.
Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i Vašu detaljnu i ažuriranu ponudu! Zašto tisuće posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Naručite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH POSLOVNIH INFORMACIJA  

Neslužbeni pregled iz Narodnih novina:

VIJEĆE ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE

1860

Na temelju članka 62. stavaka 5. i 6. Zakona o elektroničkim medijima (»Narodne novine« broj 122/03) Vijeće za elektroničke medije na svojoj 52. sjednici održanoj 6. srpnja 2005., a na temelju provedenog javnog natječaja za dodjelu koncesije za obavljanje djelatnosti radija i/ili televizije broj 03/05 (»Narodne novine«, broj 153/04) i provedenoga postupka utvrđivanja postojanja uvjeta za dodjelu koncesije donijelo je

ODLUKU

I. Koncesija za obavljanje djelatnosti radija na području općine Sveta Nedjelja (L-SVN) dodjeljuje se ponuditelju Prahin Inc d.o.o., MB: 1067346.

II. Vrijeme trajanja koncesije je 4 godine.

III. Godišnja naknada za koncesiju iznosi 6.000,00 kuna i plaća se u korist državnog proračuna. Naknada se plaća u 4 jednaka obroka, pri čemu svaki obrok dospijeva na naplatu danom isteka razdoblja za koje je naknada plaćena. Ako Vijeće za elektroničke medije izmjeni visinu i način plaćanja naknade za koncesiju za vrijeme trajanja ugovora o koncesiji nakladnik je dužan postupiti sukladno takvim izmjenama.

IV. Ponuditelj je dužan u roku 15 dana od dana objave Odluke u »Narodnim novinama« uputiti Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije zahtjev za obavljanjem tehničkog pregleda radi utvrđivanja prostornih i tehničkih uvjeta.

V. Sukladno članku 19. stavku 6. Pravilnika o javnom natječaju za dodjelu koncesija za obavljanje djelatnosti radija i/ili televizije (»Narodne novine«, broj 138/04) Hrvatska agencija za telekomunikacije dužna je obaviti tehnički pregled u roku 30 dana, a ukoliko to nije u mogućnosti, dužna je pisano obavijestiti Vijeće.

VI. Rok za sklapanje ugovora o koncesiji je 15 dana od dana obavljenog tehničkog pregleda. Ako ponuditelj u tom roku ne sklopi ugovor o koncesiji Vijeće će poništiti odluku o dodjeli koncesije, a nakladnik nema pravo na naknadu štete.

VII. Odluka će se objavit u »Narodnim novinama«.

 

Obrazloženje
 

Vijeće za elektroničke medije na svojoj 44. sjednici održanoj 10. svibnja 2005. godine donijelo je Odluku o raspisivanju javnog natječaja broj 03/05 za dodjelu koncesija za obavljanje djelatnosti radija i/ili televizije. Javni natječaj objavljen je u »Narodnim novinama« broj 61/05 od 16. svibnja 2005. godine i u propisanom roku na javni natječaj ponude su dostavili ponuditelji Prahin Inc d.o.o. i Sezna d.o.o.

Vijeće je razmatranjem zaprimljene ponude utvrdilo da ponuditelj ispunjava uvjete propisane javnim natječajem. Tajnim je glasovanjem odlučeno da se koncesija za obavljanje djelatnosti radija na području općine Sveta Nedjelja dodjeli ponuditelju Prahin Inc d.o.o..

Slijedom navedenoga odlučeno je kao u dispozitivu.

 

Uputa o pravnom lijeku

Protiv ove odluke nije dopuštena žalba, jer je ona konačna, ali se može pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Hrvatske u roku 30 dana od dana primitka odluke. Tužba se predaje ili šalje neposredno sudu Republike Hrvatske u Zagrebu, a može se podnijeti i na zapisnik kod redovnog suda nadležnog za obavljanje pravne pomoći.

 

Klasa: 612-12/05-02-79

Urbroj: 567-01/05-02

Zagreb, 15. srpnja 2005.

Predsjednik Vijeća

mr. sc. Denis Peričić, v. r.
  LINK NA NASLOVNU STRANICU POSLOVNOG FORUMA  
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge - Ponuda za poduzetnike
CMS Vam omogućava da pružite brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu i o svim proizvodima i uslugama.
Obračate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućava brže i kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove.
Zašto tisuće potencijanih kupaca ili klijenata prepuštati konkurenciji!?

Naručite i koristite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu! - Predstavite svoje proizvode i usluge!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH ZAKONA I DRUGIH PROPISA  

Poslovni forum d.o.o. sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala www.poslovniforum.hr koristite na vlastitu odgovornost i Poslovni forum d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja. Zabranjeno je kopiranje sadržaja na druge web stranice, ali možete postaviti link prema ovim stranicama na svoje web stranice.


Web imenik - Poslovni linkovi: Istraživanje i analiza tržišta - Poslovni izvještaji i pregledi - Internet marketing - Izrada web stranica - Izrada CMS stranica - Hosting i zakup domena - Imenici i baze podataka - Poslovni ugovori - Poslovni planovi za kredite - Poslovne usluge i ponude - Trgovačko posredovanje - Poslovna psihologija - Poslovni programi - Oglasi - Korisni linkovi - Besplatno za poduzetnike - Poslovni forum - Primjeri ugovora - CMS izrada web stranica - Izrada poslovnih stranica - Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi - Trgovina - Berlin - London - Software - Avon


POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga