POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge
Poslovni Forum d.o.o. pokrenut je od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način.
Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i Vašu detaljnu i ažuriranu ponudu! Zašto tisuće posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Naručite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH POSLOVNIH INFORMACIJA  

Neslužbeni pregled iz Narodnih novina:

VLADA REPUBLIKE HRVATSKE

1096

Na temelju članka 45. stavka 4. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (»Narodne novine«, br. 66/2001, 87/2002 i 48/2005) Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 28. travnja 2005. godine donijela

ODLUKU

O DODJELI KONCESIJE ZA KORIŠTENJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA U VLASNIŠTVU REPUBLIKE HRVATSKE NA PODRUČJU GRADA VELIKE GORICE

 

I.

 

Vlada Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Davatelj koncesije) dodjeljuje tvrtki Farma Vukovina Fiolić d.o.o. Zagreb, Hrašće, Križanići bb (u daljnjem tekstu: Korisnik koncesije), koncesiju za korištenje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Velike Gorice, k.o. Vukovina u Zagrebačkoj županiji, koje je prema izvatku iz zemljišne knjige Općinskog suda Velika Gorica i posjedovnom listu Područnog Ureda za katastar Zagreb, Ispostava Velika Gorica, Državne geodetske uprave, označeno kao:

 

k.o. Vukovina

 

katastarska

k.č. br.

kultura

klasa

površina

općina

 

 

 

ha a m2

Vukovina

421/2

oranica

4

14 89 02

Vukovina

420/2

oranica

4

02 92 62

Vukovina

420/26

oranica

4

01 11 93

Vukovina

421/1

oranica

4

23 78 87

 

Sveukupna površina: 42 ha 72 a 44 m2.

Sveukupna cijena godišnje koncesijske nakade iznosi: 18.503,87 kuna.

 

II.

 

Poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske, koje je predmet ove Odluke, daje se u koncesiju kao proizvodno-tehnološka cjelina u svrhu biljne i stočarske proizvodnje.

 

III.

 

Korisnik koncesije dužan je iskorištavati poljoprivredno zemljište iz točke I. ove Odluke u skladu s Programom iskorištavanja poljoprivrednog zemljišta koji čini sastavni dio ugovora o koncesiji i na način kojim će osigurati najveću moguću zaštitu okoliša.

 

IV.

 

Korisnik koncesije ne može ući u posjed poljoprivrednog zemljišta, koje je minirano, do razminiranja, a troškove razminiranja sam će snositi.

V.

 

Za korištenje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske navedenog u točki I. ove Odluke, Korisnik koncesije dužan je plaćati Davatelju koncesije godišnju naknadu u iznosu navedenom u točki I. ove Odluke.

Dinamika plaćanja naknade za koncesiju odredit će se ugovorom o koncesiji.

 

VI.

 

Koncesija iz točke I. ove Odluke dodjeljuje se na vrijeme od 30 godina, počevši od dana sklapanja ugovora o koncesiji predmetnog poljoprivrednog zemljišta.

 

VII.

 

Dozvoljava se Korisniku koncesije postavljanje gospodarskih objekata, pomoćnih uređaja i objekata za iskorištavanje zemljišta, ako je to u skladu s dokumentima prostornog uređenja i graditeljstva.

Po isteku koncesije navedeni objekti postaju vlasništvo Davatelja koncesije.

Davatelj koncesije ima pravo tražiti da, Korisnik koncesije o svom trošku ukloni postavljene gospodarske, pomoćne i druge objekte na pred­metnom poljoprivrednom zemljištu.

 

VIII.

 

Davatelj koncesije može otkazati Korisniku koncesije ugovor o koncesiji poljoprivrednog zemljišta iz točke I. ove Odluke, ako Korisnik koncesije i nakon opomene koristi predmetno poljoprivredno zemljište suprotno ugovoru i ne primjenjuje mjere i postupke predviđene propisima o zaštiti i korištenju poljoprivrednog zemljišta.

IX.

Ugovor o koncesiji raskida se, ako Korisnik koncesije ne plati godišnju koncesijsku naknadu utvrđenu ugovorom o koncesiji u roku od 15 dana od dana primitka poziva Davatelja koncesije, te ako predmetno zemljište daje u zakup ili potkoncesiju.

 

X.

 

Na temelju ove Odluke ovlašćuje se ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, da sklopi ugovor o koncesiji poljoprivrednog zemljišta iz točke I. ove Odluke, kojim će se detaljno urediti ovlaštenja Davatelja koncesije, te prava i obveze Korisnika koncesije.

 

XI.

 

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u »Narodnim novinama«.

Klasa: 320-02/05-03/06

Urbroj: 5030116-05-1

Zagreb, 28. travnja 2005.

 

Predsjednik

dr. sc. Ivo Sanader, v. r.

 
  LINK NA NASLOVNU STRANICU POSLOVNOG FORUMA  
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge - Ponuda za poduzetnike
CMS Vam omogućava da pružite brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu i o svim proizvodima i uslugama.
Obračate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućava brže i kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove.
Zašto tisuće potencijanih kupaca ili klijenata prepuštati konkurenciji!?

Naručite i koristite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu! - Predstavite svoje proizvode i usluge!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH ZAKONA I DRUGIH PROPISA  

Poslovni forum d.o.o. sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala www.poslovniforum.hr koristite na vlastitu odgovornost i Poslovni forum d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja. Zabranjeno je kopiranje sadržaja na druge web stranice, ali možete postaviti link prema ovim stranicama na svoje web stranice.


Web imenik - Poslovni linkovi: Istraživanje i analiza tržišta - Poslovni izvještaji i pregledi - Internet marketing - Izrada web stranica - Izrada CMS stranica - Hosting i zakup domena - Imenici i baze podataka - Poslovni ugovori - Poslovni planovi za kredite - Poslovne usluge i ponude - Trgovačko posredovanje - Poslovna psihologija - Poslovni programi - Oglasi - Korisni linkovi - Besplatno za poduzetnike - Poslovni forum - Primjeri ugovora - CMS izrada web stranica - Izrada poslovnih stranica - Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi - Trgovina - Berlin - London - Software - Avon


POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga