POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge
Poslovni Forum d.o.o. pokrenut je od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način.
Poslovni Forum omogućava prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analizu tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti. Kada netko putem Interneta traži tko nudi određene proizvode ili usluge, neka nađe Vas i Vašu detaljnu i ažuriranu ponudu! Zašto tisuće posjetitelja prepuštati konkurenciji!

Naručite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH POSLOVNIH INFORMACIJA  

Neslužbeni pregled iz Narodnih novina:

MINISTARSTVO FINANCIJA

1065

Na temelju članka 31. stavak 3. Zakona o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2005. godinu (»Narodne novine«, br. 171/04), Ministarstvo financija donosi

NAPUTAK

O POVRATU PLAĆENOG POREZA NA DODANU VRIJEDNOST ZA NABAVLJENU OPREMU ZA OBAVLJANJE VATROGASNE DJELATNOSTI U 2005. GODINI

Članak 1.

Ovim Naputkom uređuju se uvjeti i načini ostvarivanja prava na povrat poreza na dodanu vrijednost za nabavu opreme koje su javne vatrogasne postrojbe, dobrovoljna vatrogasna društva i vatrogasne zajednice platile za nabavljenu opremu u 2005. godini, u skladu sa člankom 31. Zakona o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2005. godinu (»Narodne novine«, 171/04).

Članak 2.

Prema članku 1. ovoga Naputka opremom se, u smislu članka 48. stavka 2. Zakona o vatrogastvu (»Narodne novine«, od broja 106/99 do broja 174/04), smatra oprema navedena u Popisu vatrogasne opreme za povrat poreza na dodanu vrijednost iz dopisa Ministarstva unutarnjih poslova broj: 511-01-79-530-648/1-04 od 26. srpnja 2004., koji je sastavni dio ovoga Naputka.

Članak 3.

Ako u toku postupka povrata poreza na dodanu vrijednost iz članka 1. ovoga Naputka nastanu dvojbe o opremi u smislu članka 31. Zakona o izvršavanju Državnog proračuna za 2005. godinu i članka 2. ovoga Naputka, postupit će se na sljedeći način:

– zahtjev odbiti ako nije u skladu sa člankom 31. Zakona o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2005. godinu i Popisom vatrogasne opreme,

– stranku uputiti da pribavi mišljenje Ministarstva unutarnjih poslova o tome je li sporna oprema vatrogasna oprema, odnosno je li zahtjev stranke za povrat poreza na dodanu vrijednost u skladu sa člankom 31. navedenoga Zakona o izvršavanju državnog proračuna,

– na temelju pozitivnog mišljenja Ministarstva unutarnjih poslova postupit će se kao s opremom izrijekom navedenom u popisu opreme.

Članak 4.

Nadležna ispostava područnog ureda Porezne uprave kojemu je podnesen zahtjev za povrat plaćenog poreza na dodanu vrijednost mora izvršiti uvid u registraciju i može priznati pravo na povrat poreza na dodanu vrijednost samo po računima priloženima zahtjevu za povrat, a prema članku 2. ovoga Naputka.

Članak 5.

Pravo na povrat poreza na dodanu vrijednost ostvaruje se za nabavu opreme u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2005. godine, a zahtjev se može podnijeti najkasnije do 31. siječnja 2006. za opremu nabavljenu do 31. prosinca 2005.

Članak 6.

Nakon što se utvrdi točnost podataka zahtjeva za povrat poreza, nadležna ispostava područnog ureda Porezne uprave izvršit će povrat poreza na dodanu vrijednost na teret računa broj: 1001005-1863000160 državnog proračuna, šifra 1201.

Članak 7.

Ovaj Naputak stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«, a primjenjuje se od 1. siječnja 2005.

Klasa: 410-19/04-01/253

Urbroj: 513.05-02/05-8

Zagreb, 7. travnja 2005.

Ministar financija

Ivan Šuker, v. r.

 

 

 
  LINK NA NASLOVNU STRANICU POSLOVNOG FORUMA  
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge - Ponuda za poduzetnike
CMS Vam omogućava da pružite brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu i o svim proizvodima i uslugama.
Obračate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućava brže i kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove.
Zašto tisuće potencijanih kupaca ili klijenata prepuštati konkurenciji!?

Naručite i koristite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu! - Predstavite svoje proizvode i usluge!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH ZAKONA I DRUGIH PROPISA  

Poslovni forum d.o.o. sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala www.poslovniforum.hr koristite na vlastitu odgovornost i Poslovni forum d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja. Zabranjeno je kopiranje sadržaja na druge web stranice, ali možete postaviti link prema ovim stranicama na svoje web stranice.


Web imenik - Poslovni linkovi: Istraživanje i analiza tržišta - Poslovni izvještaji i pregledi - Internet marketing - Izrada web stranica - Izrada CMS stranica - Hosting i zakup domena - Imenici i baze podataka - Poslovni ugovori - Poslovni planovi za kredite - Poslovne usluge i ponude - Trgovačko posredovanje - Poslovna psihologija - Poslovni programi - Oglasi - Korisni linkovi - Besplatno za poduzetnike - Poslovni forum - Primjeri ugovora - CMS izrada web stranica - Izrada poslovnih stranica - Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi - Trgovina - Berlin - London - Software - Avon


POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga