POKLON BON u vrijednosti 500 kuna
Besplatni poklon bon u vrijednosti 500 kuna koji možete iskoristiti Vi ili ga pokloniti drugoj osobi ili poslovnom subjektu. Pravi poklon za Vas ili Vaše poslovne partnere koji možete iskoristiti kako bi unaprijedili svoje poslovanje i marketing.
Link na poklon bon - Iskoristite popuste!
 

 

 
IZRADA WEB STRANICA ZA PODUZETNIKE
Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. Izrada internet stranica koje možete uvijek samostalno ažurirati bez ikakvih dodatnih troškova. Objavite neograničeni broj tekstova, objavite sve ponude, akcije, oglase, kataloge...
Link za opširnije informacije o povoljnoj izradi kvalitetnih CMS web stranica
 

 

 
PRIMJERI UGOVORA, POSLOVNIH PLANOVA, IMENICI
Korisni primjeri ugovora, obrasci, primjeri poslovnih planova, imenici za direktni marketing, usluga sastavljanja imenika i baza podataka po Vašim potrebama, pretraživanje baza podataka, trgovačko zastupanje i posredovanje...
Informirajte se o našim uslugama - Isplati se!
 

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadržaj web stranice koja je izrađena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija možda više nisu aktualne. Za aktualne i ažurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 

VIJEĆE ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE

253

Na temelju članka 62. stavaka 5. i 6. Zakona o elektroničkim medijima (»Narodne novine« broj 122/03) Vijeće za elektroničke medije na svojoj 27. sjednici održanoj 12. siječnja 2005., a temeljem provedenoga Javnog natječaja za dodjelu koncesije za obav­ljanje djelatnosti radija i/ili televizije broj 01/04 (»Narodne novine«, broj 153/04) i provedenoga postupka utvrđivanja postojanja uvjeta za dodjelu koncesije donijelo je

ODLUKU

I. Koncesija za obavljanje djelatnosti radija na području Grada Rijeke (G-RI) dodjeljuje se ponuditelju Reful radio d.o.o.

II. Vrijeme trajanja koncesije je 4  godine.

III. Godišnja naknada za koncesiju iznosi 20.000,00 kuna i plaća se u korist državnog proračuna. Naknada se plaća u 4  jednaka obroka, pri čemu svaki obrok dospijeva na naplatu danom isteka razdoblja za koje je naknada plaćena. Ako Vijeće za elektro­ničke medije izmijeni visinu i način plaćanja naknade za koncesiju za vrijeme trajanja ugovora o koncesiji, nakladnik je dužan postupiti sukladno takvim izmjenama.

IV. Nakladnik je dužan u roku 15 dana od dana primitka Odluke uputiti Hrvatskoj agenciji za telekomunikacije zahtjev za obavljanje tehničkog pregleda radi utvrđivanja prostornih i tehničkih uvjeta.

V. Rok za sklapanje ugovora o koncesiji je 60 dana od dana primitka Odluke. Ako nakladnik u tom roku ne sklopi ugovor o koncesiji Vijeće će poništiti odluku o dodjeli koncesije, a naklad­nik nema pravo na naknadu štete. Do sklapanja ugovora o koncesiji nakladnik nastavlja obavljati djelatnost radija sukladno odred­bama Odluke o privremenom produljenju ugovora o koncesiji za obavljanje djelatnosti radija i/ili televizije (»Narodne novine«, broj 127/04).

VI. Odluka će se objaviti u »Narodnim novinama«.

Obrazloženje

Vijeće za elektroničke medije na svojoj 16. sjednici održanoj  27. listopada 2004. godine donijelo je Odluku o raspisivanju Javnog natječaja broj 01/04 za dodjelu koncesija za obavljanje djelatnosti radija i/ili televizije. Javni natječaj objavljen je u »Narodnim novinama« od 3. studenoga 2004. godine i u propisanom roku na javni je natječaj ponudu dostavio ponuditelj Reful radio d.o.o.

Vijeće je razmatranjem zaprimljene ponude utvrdilo da ponuditelj ispunjava uvjete propisane Javnim natječajem. Tajnim je glasovanjem odlučeno da se koncesija za obavljanje djelatnosti radija dodijeli ponuditelju Reful radio d.o.o.

Slijedom navedenoga odlučeno je kao u dispozitivu.

Uputa o pravnom lijeku

Protiv ove odluke nije dopuštena žalba, ali se može pokrenuti upravni spor.

Klasa: 612-12/04-02-30

Urbroj: 567-01/05-02

Zagreb, 12. siječnja 2005.

Predsjednik Vijeća
mr. sc. Denis Peričić, v. r.

 
  LINK NA NASLOVNU STRANICU POSLOVNOG FORUMA  
   
POSLOVNI PORTAL TVRTKE POSLOVNI FORUM d.o.o. - Internet i poslovne usluge - Ponuda za poduzetnike
CMS Vam omogućava da pružite brzu i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu i o svim proizvodima i uslugama.
Obračate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt. U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućava brže i kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove.
Zašto tisuće potencijanih kupaca ili klijenata prepuštati konkurenciji!?

Naručite i koristite CMS - Predstavite svoju tvrtku, obrt ili udrugu! - Predstavite svoje proizvode i usluge!
 
 
  LINK NA PREGLED SVIH ZAKONA I DRUGIH PROPISA  

Poslovni forum d.o.o. sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala www.poslovniforum.hr koristite na vlastitu odgovornost i Poslovni forum d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja. Zabranjeno je kopiranje sadržaja na druge web stranice, ali možete postaviti link prema ovim stranicama na svoje web stranice.


Web imenik - Poslovni linkovi: Istraživanje i analiza tržišta - Poslovni izvještaji i pregledi - Internet marketing - Izrada web stranica - Izrada CMS stranica - Hosting i zakup domena - Imenici i baze podataka - Poslovni ugovori - Poslovni planovi za kredite - Poslovne usluge i ponude - Trgovačko posredovanje - Poslovna psihologija - Poslovni programi - Oglasi - Korisni linkovi - Besplatno za poduzetnike - Poslovni forum - Primjeri ugovora - CMS izrada web stranica - Izrada poslovnih stranica - Web Express - Poslovne novine - Poslovni vjesnik - Programi - Trgovina - Berlin - London - Software - Avon


POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga