Poslovni forum - Naslovna stranica PREGLED PONUDA ZA PODUZETNIKE
 Šifrarnik - Naselja u RH - Informacije

Prethodno: Lovreć - Studenci


 NAZIV ŽUPANIJE: Splitsko-dalmatinska  RB ŽUPANIJE: 17
  NAZIV NASELJA:

Makarska

  MATIČNI BROJ NASELJA:

37591

 NAZIV OPĆINE: Makarska  MATIČNI BROJ OPĆINE: 2496

 Primjena šifrarnika

 Status: Grad
 POŠTANSKI BROJ: 21300  DOSTAVNA POŠTA: Makarska

Slijedeće: Makarska - Veliko Brdo


 PRETRAŽIVANJE





 PREGLED SVIH POSLOVNIH USLUGA ZA PODUZETNIKE - Klikni za opširnije 

Poslovni Forum d.o.o. je pokrenut od strane stručnjaka na području ekonomije, financija, prava i informatike, a nakon sveobuhvatne analize tržišta i poslovanja poslovnih subjekata, kako bi se uz korištenje suvremenih metoda i visoke tehnologije cjelovito pristupilo unapređenju poslovanja svih poslovnih subjekata na jednostavan i učinkovit način. Poslovni Forum okuplja stručnjake koji raspolažu potrebnim znanjima i koriste suvremenu tehnologiju, te stalni krug vanjskih suradnika za specifična znanja i potrebe.
Osnovni zadatak Poslovnog Foruma je osigurati novu kvalitetu i standarde efikasnog tržišnog poslovanja kako bi se poduzetnicima omogućilo proširenje asortimana svojih proizvoda i usluga, kapaciteta i ukupnog prometa, kako bi svi djelatnici bili u u punoj mjeri zaposleni, omogućiti efikasnu i učinkovitu reklamu, te detaljno predstavljanje proizvoda i usluga svim zainteresiranima.
Poslovni Forum omogućava i prikupljanje informacija o stanju na tržištu, analiza tržišta, pregled cijena i asortimana konkurencije, kvalitetnu izradu poslovnih planova i investicijskih projekata, te financiranje novih ulaganja, savjete i konzultacije u svezi trgovačkog, građanskog, radnog i upravnog prava, poreza i drugih oblasti.
Poslovni forum d.o.o. - Sva prava pridržana
Hrvatska - Splitsko-dalmatinska županija - Makarska - Makarska

Kontakt: info@poslovniforum.hr







POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga




      Najava Poslovnog foruma d.o.o. - Poslovna baza podataka Hrvatskog gospodarstva - Koristite naše usluge - U Poslovnom forumu možete nabaviti poslovne imenike za područje općine Makarska i naselja Makarska - Pregled stanja gospodatsva u području općine Makarska i naselja Makarska - Istraživanje ponude na području općine Makarska i naselja Makarska - Za turističke agencije: Apartmani u području općine Makarska i naselja Makarska - Za agencije za nekretnine: istraživanje ponude u području općine Makarska i naselja Makarska i druge usluge za sva druga mjesta