CMS 4000
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Izrada internet stranica za tvrtke. Nudimo uslugu izrade internet stranica.
U sadržaju (MENU) naveli smo samo neke primjere, a Vi u svojim CMS stranicama otvarate neograničeni broj kategorija prema vlastitim potrebama.
Ako želite naučiti kako da odmah predstavite vlastite proizvode i usluge, pratite linkove ili nas nazovite na 051 / 437 803
HRVATSKA - JOSIPDOL - JOSIPDOL, naselje u Gorskom kotaru, 10 km jugoistočno od Ogulina, smješteno u podbrežju Velike Kapele; nadmorska visina 300 m. Gospodarstvo se temelji na preradi drva. Na križištu je magistralne cestovne prometnice Karlovac-Senj (M12.3) i regionalne Ogulin-Oštarije-Plaški te željezničke prometnice Zagreb-Oštarije-Split. Ponad Josipdola je brežuljak Viničica, vjerojatno japodski Metulum. Ovaj kraj je 1775. posjetio car Josip II. (natpis urezan u živu stijenu). Otada se mjesto naziva Josipdol, a nakon toga počela je izgradnja Jozefinske ceste. (Priča kaže da je car Josip II., prelazeći planinu Kapelu, pao s konja i tada naredio da se sagradi cesta.) Crkva sv. Josipa sagrađena je 1785. u stilu pučkoga klasicizma. U okolici su nalazi iz rimskoga (Čakovec) i starohrvatskoga doba (Munjava, Šušnjevo Selo).
 
JOSIPDOL

JOSIPDOL, naselje u Gorskom kotaru, 10 km jugoistočno od Ogulina, smješteno u podbrežju Velike Kapele; nadmorska visina 300 m. Gospodarstvo se temelji na preradi drva. Na križištu je magistralne cestovne prometnice Karlovac-Senj (M12.3) i regionalne Ogulin-Oštarije-Plaški te željezničke prometnice Zagreb-Oštarije-Split. Ponad Josipdola je brežuljak Viničica, vjerojatno japodski Metulum. Ovaj kraj je 1775. posjetio car Josip II. (natpis urezan u živu stijenu). Otada se mjesto naziva Josipdol, a nakon toga počela je izgradnja Jozefinske ceste. (Priča kaže da je car Josip II., prelazeći planinu Kapelu, pao s konja i tada naredio da se sagradi cesta.) Crkva sv. Josipa sagrađena je 1785. u stilu pučkoga klasicizma. U okolici su nalazi iz rimskoga (Čakovec) i starohrvatskoga doba (Munjava, Šušnjevo Selo).

Pratite ovaj link i saznajte kako da predstavite svoje usluge i proizvode  

Dodatni članak o mogućnostima Interneta          Popis gradova

 

20. 7. 2019. - 20. 7. 2019. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Već danas svi traže informacije putem Interneta. Bez vlastitih kvalitetnih web stranica, Vaši klijenti i kupci završavaju kod konkurencije!
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga