CMS 4000
MENU
Proizvodi
Nekretnine
Apartmani
Tekstovi
O nama
 RSS - Favorites

Izrada internet stranica za tvrtke. Nudimo uslugu izrade internet stranica.
U sadržaju (MENU) naveli smo samo neke primjere, a Vi u svojim CMS stranicama otvarate neograničeni broj kategorija prema vlastitim potrebama.
Ako želite naučiti kako da odmah predstavite vlastite proizvode i usluge, pratite linkove ili nas nazovite na 051 / 437 803
























HRVATSKA - BAKOVAC KOSINJSKI - Slikovita dolina potoka Bakovca jedan je od ličkih prilaza Velebitu. Asfaltna cesta završava 2 km iza sela, a dalje se ide uglavnom kroz šumu. Cesta prolazi kraj izvora žive vode Begovača, gdje je tzv. Pisani kamen, natpis na latinskome o korištenju izvora u ilirsko-rimsko doba. Šumska cesta vodi dalje do Zavižana. BAKOVAC KOSINJSKI, naselje u Lici, 10 km zapadno od Gornjega Kosinja; nadmorska visina 507 m. Na lokalnoj je prometnici. Na položaju Bakovac bilo je naselje srednjovjekovnoga buškoga plemena Ljupčoća; iz ruševina stare crkvice potječu tri ploče s glagoljskim natpisom i grbom Frankopana. Crkva sv. Vida ima četverokutno svetište i zvonik na preslicu. Na pročelju se nalazi rustično izvedena luneta, gdje su uzidane i ploče s glagoljskim natpisima i grbom Frankopana (iz stare crkve). Pretpostavlja se da je u Bakovcu bila poznata kosinjska glagoljska tiskara.
 
BAKOVAC KOSINJSKI

Slikovita dolina potoka Bakovca jedan je od ličkih prilaza Velebitu. Asfaltna cesta završava 2 km iza sela, a dalje se ide uglavnom kroz šumu. Cesta prolazi kraj izvora žive vode Begovača, gdje je tzv. Pisani kamen, natpis na latinskome o korištenju izvora u ilirsko-rimsko doba. Šumska cesta vodi dalje do Zavižana. BAKOVAC KOSINJSKI, naselje u Lici, 10 km zapadno od Gornjega Kosinja; nadmorska visina 507 m. Na lokalnoj je prometnici. Na položaju Bakovac bilo je naselje srednjovjekovnoga buškoga plemena Ljupčoća; iz ruševina stare crkvice potječu tri ploče s glagoljskim natpisom i grbom Frankopana. Crkva sv. Vida ima četverokutno svetište i zvonik na preslicu. Na pročelju se nalazi rustično izvedena luneta, gdje su uzidane i ploče s glagoljskim natpisima i grbom Frankopana (iz stare crkve). Pretpostavlja se da je u Bakovcu bila poznata kosinjska glagoljska tiskara.

Pratite ovaj link i saznajte kako da predstavite svoje usluge i proizvode  

Dodatni članak o mogućnostima Interneta          Popis gradova

 

26. 4. 2024. - 26. 4. 2024. - Design & Hosting: Poslovni forum  


Već danas svi traže informacije putem Interneta. Bez vlastitih kvalitetnih web stranica, Vaši klijenti i kupci završavaju kod konkurencije!
POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga