Besplatna izrada web stranice za tvrtke, obrtnike i udruge
Poslovni forum d.o.o. ove godine obiljeava dvadeset godina uspjenog poslovanja.
Tim povodom, poklanjamo Vam BESPLATNU izradu CMS web stranica.
Inae, redovna cijena izrade CMS web stranica je 3900 kuna + PDV
Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opirnije

OPIS MOGUNOSTI CMS STRANICA

SADRAJ (MENU) I STRANICE
- Mogunost kreiranja neogranienog broja web stranica (lanaka)
- Samostalno kreiranje potrebnih kategorija i potkategorija
- Mogunost dijeljenja kategorija u potkategorije
- U svaku kategoriju moete dodati neogranieni broj stranica
- Samostalno auriranje svih lanaka, kategorija i sadraja
- Jednostavno kreiranje modernih foto-galerija
- Jednostavno objavljivanje YouTube video priloga
- Print verzija svake stranice prilagoena za ispis
- Svaka stranica je optimizirana za Google i druge trailice

VIJESTI
- Posebna cjelina za dodavanje neogranienog broja vijesti
- Automatski prikaz najnovijih vijesti u obliku pokretnog teksta
- Arhiva vijesti sa brzim pregledom po naslovima i pretraivanjem
- Osim vijesti moete objaviti i bilo koji drugi tekst ili slike
- Mogunost kreiranja foto i video galerija, PDF, Word dokumenata

KATALOG
- Web katalog za tablino predstavljanje proizvoda ili usluga
- Mogunost predstavljanja nekretnina, apartmana, oglasa...
- Mogunost otvaranja neogranienog broja katalokih kategorija
- Mogunost samostalnog kreiranja karakteristika i opisa
- Mogunost dodavanja linka za opirnije informacije, web shop...
- Slanja upita putem kontakt forme (narudbe, rezervacije...)

DIZAJN
- Samostalni odabir gotovih predloaka (dizajna)
- Preko 240 gotovih dizajna koje moete samostalno mijenjati
- Izmjena slika u zaglavlju i svih drugih grafikih elemenata
- Mogunost kreiranja samostalne uvodne stranice u web portal
- Samostalno ureivanje dodatnih oglasnih prostora na stranicama
- Zastavice kao linkovi prema verzijama na stranim jezicima
- Mogunost pretraivanja svih objavljenih lanaka i vijesti
- Responsive web design - Stranice su prilagoene za mobitele

ADMINISTRATORSKI DIO
- Jednostavno upravljanje svim sadrajima, dizajnom stranica
- Unos i auriranje tekstova i slika putem WYSIWYG HTML alata
- Podrka za Google Analytics i sline aplikacije
- Samostalna detaljna statistika ugraena u sam CMS
- Indikatori indeksiranosti na Google trailici
- Mogunost nadogradnje sustava sa drugim modulima
- Kompletna administracija je na hrvatskom jeziku

Iskoristite ponudu za BESPLATNU izradu web stranica - Link na opirnije

 

 

 
NAPOMENA!
U nastavku je sadraj web stranice koja je izraena prije dosta vremena. S obzirom na protek vremena, neke od informacija moda vie nisu aktualne. Za aktualne i aurirane informacije, posjetite naslovnu stranicu ovog web portala.
Link na naslovnu stranicu web portala www.poslovniforum.hr
 

 
Primjer d.o.o. - Primjer izrade CMS internet stranica za tvrtke
24. 9. 2020.

Hrvatski   English   Deutsch   Italiano

Tekst u meniju unosite sami putem administracije. Na taj naćin na ovom mjestu možete istaknuti nešto bitno.

 
Kylie Minogue

Kylie Minogue

(Melbourne, 28. svibnja 1968. g.)
australska pop/dance pjevačica i glumica.

U Velikoj Britaniji je sa svojih 29 top 10 singlova najuspješnija pjevačica poslije Madonne, a diljem svijeta prodala je do sada 40 milijuna singlova i 25 milijuna albuma.

Kylie Ann Minogue rođena je kao najstarije dijete od majke Carol (bivša manekenka) i oca Rona (računovođa). Kylien brat Brendan (r. 1970. g.) je danas snimatelj na australskoj televiziji, a sestra Danielle popularnija kao Dannii (r. 1971. g.) je također pjevačica i glumica.

Kylie i njezina sestra su već kao djeca nastupale u australskim televizijskim serijama. Prvu ulogu je ostvarila s 11 godina u TV seriji The Sullivans, a kasnije u serijama The Skyways i The Henderson Kids. Slavu je stekla glumeći djevojku iz susjedstva u sapunici Neighbours. U paru s Jasonom Donovanom, svojim dečkom u seriji i stvarnom životu, serija je postala iznimno popularna u Australiji i Velikoj Britaniji. Minogue je u to doba osvojila ukupno šest nagrada Logie (australska televizijska nagrada), od toga i "Gold Logie" 1988. g. za najdražu osobu na australskoj televiziji.

Kada je 1987. g. s ekipom iz serije nastupala na dobrotvornoj priredbi u Melbournu, otpjevala je hit Little Eve (iz 1960.-ih godina) The Loco-Motioni toliko se svidjela okupljenima da je potpisala ugovor s Mushroom Records i izdala hit singl, koji je postao i najprodavaniji singl desetljeća.

Zahvaljujući velikom uspjehu u Australiji, tada devetnaestogodišnja Kylie odlazi u Englesku i s najuspješnijim producentskim glazbenim timom osamdesetih godina Stockom, Aitkenom i Watermanom (SAW) i njihovom vlastitom diskografskom kućom PWL potpisuje ugovor i kao prvi hit izlazi I Should Be So Lucky i još jednom obrađena The Loco-Motion.

   

Također i njezin prvi album "Kylie", postao je vrlo uspješan i zabilježio svjetsku prodaju u više od 7 milijuna primjeraka, a u Engleskoj je bio najprodavaniji album 1988. godine.
Nakon toga uslijedili su nastupi u Japanu, gdje je sa svojom turnejom Disco In Dreams nastupala na najvećim pozornicama, a singl Turn It Into Love održao se cijelih deset tjedna na broju 1 hit liste. Kako je napredovala u glazbenoj karijeri iste godine napušta TV seriju Neighbours, a sa svojim nekadašnjim kolegom Jasonom Donovanom snima duet Especially For You koji također postaje svjetski hit. Ubrzo izlazi i drugi album "Enjoy Yourself" (1989. g.) s hitom Hand On Your Heart , međutim ostale pjesme nisu bile tako uspješne.
Tada je dobila i prvu ulogu u filmu "The Delinquents", koji je polučio komercijalni uspjeh i bio popraćen njezinom obradom pjesme Tears On My Pillow .

      

Promjena imidža

S izlaskom njezinog trećeg albuma "Rhythm Of Love" (1990. g.) mijenja imidž i od djevojčice postaje sofisticirana žena. Počinje isticati erotsku stranu i sve česće iznenađuje javnost svojim sve otvorenijim nastupima. Ne preuzima u svoje ruke samo brigu o izgledu već i pisanje dijela pjesama. Nakon prekida s Jasonom Donovanom započinje vezu s pjevačem australske rock grupe INXS Michaelom Hutchenceom, koji je sam volio govoriti da mu je omiljeni hobi "kvarenje Kylie".

Singlovi s albuma su se prilično dobro prodavali i postali popularni u noćnim klubovima i među starijom publikom, na koju je pjevačica i računala. Godine 1991. izdaje četvrti album "Let´s Get to It" i nakon uredno odrađenog ugovora 1992. g prekida ugovor s producentskom kućom SAW.


Kreativne godine
 
Cover za album Impossible Princess (1997 g.) Kylie Minogue je u slijedećem razdoblju odlučila promijeniti i glazbeni stil pa je potpisala ugovor s izdavačem Deconstructions kojima 1994. g. izdaje singl Confide In Me i ostvaruje suradnju s glazbenicima poput Pet Shop Boysa i M People. Album je bio vrlo uspješan u Australiji i Velikoj Britaniji, ali zato singlovi koji uslijedili nakon toga nisu postigli veće rezultate. Ovo razdoblje Kylie je kasnije opisala kao razdoblje umjetničkog, a ne komercijalnog razvoja. Godine 1995. neobičnom suradnjom snima odličan duet s Nickom Caveom, pjesmu Where The Wild Roses Grow, koja se mogla okarakterizirati kao njezin najveći uspjeh devedesetih.

Dugo pripremani album "Impossible Princess" izlazi 1997. g. u vrlo nezgodno vrijeme podudarajući se sa smrću princeze Diane, zbog čega je na europskom tržištu bio preimenovan u "Kylie Minogue ". Pjesme su ipak bile premračne za većinu njezinih obožavatelja, pa veći uspjesi izostaju.

Pod ugovorom s kućom Parlophone/EMI od 1999. g. u Europi Kylie izdaje album "Light Years" s kojim se počela vraćati svojim pop korijenima. Godina 2000. za nju je bila komercijalni comeback. Pojavom singla Spinning Around osvojila je ponovno vrhove top ljestvica, a videospot u kojem pjevačica na svojoj lijepoj stražnjici ima zlatne hlačice postao je apsolutni hit.

Svjetsku je pažnju ponovno skrenula na sebe nastupajući na završnoj proslavi Ljetnih Olimpijskih igara 2000. u Sydneyu izvodeći svoju On A Night Like This i pjesmu Dancing Queen od grupe ABBA. Album "Light Years" je bio bogat utjecajem disco glazbe 1970.ih godina, na njemu je surađivao i Robbie Williams, a snimili su i duete Kids i Please Stay . Godine 2001. kao "Green Fairy" je imala cameo ulogu u uspješnom mjuziklu Moulin Rouge!. Ta uloga joj je iste godine donijela nominaciju MTV Movie Awards za Best Cameo Performace. Slijedeći hit je bio Can´t Get You Of My Head (za kojeg je osvojila Grammyja) s njezinog osmog studijskog albuma, koji se prodao u 7 milijuna primjeraka. S albumom "Fever" (2003). g. učvrstila je svoj status, ali opet album "Body Language" nije imao isti uspjeh. Suradnja s ostalim glazbenicima uvijek joj se isplatila pa joj je tako i pjesma I Belive In You koju je snimila sa Scissor Sisters ponovno donijela nominaciju za Grammyja.

   

Retrospektiva i Kylie efekt
 
Objava dijagnoze raka dojke Kylie Minogue u novinama (2005. g.) S izložbom Kylie: An Exhibiton ponudila je retrospektivu sasvim druge vrste. Izložba je 2005. g. bila postavljana po cijeloj Australiji na kojoj su se mogli vidjeti kostimi koje je Kylie nosila u svojoj karijeri dugoj gotovo dvadeset godina i zahvaljujući kojima je postala ikona stila. Samo u Melbournu je od siječnja do travnja izložbu vidjelo 300.000 posjetitelja. Turneja Showgirl - The Greatest Hits koja je započela u proljeće 2005. g. bila je planirana kao njezina najveća turneja do sada i nakon odrađenih termina u Europi iznenada je prekinuta.

Razlog je bio objavljen 17. svibnja i to na naslovnicama dnevnih novina. Obiteljski liječnik je pronašao kvržicu za koju se potvrdilo da je zloćudni tumor. Nakon objave vijesti čak 40% više žena se prijavilo za mamografiju u prva dva tjedna od objave dijagnoze. Tako je nastao izraz "Kylie učinak", a u stučnom časopisu Medical Journal of Australia objavljeno je i istraživanje "Utjecaj vijesti o bolestima slavnih na screening za rak dojke: Dijagnoza raka dojke Kylie Minogue". Tisuće obožavatelja su nakon toga dali priloge za istraživanje i liječenje raka dojke ili kupili ružičaste vrpce. Kylie je 20. svibnja operirana u Australiji, a u Parizu se podvrgnula šestomjesečnoj kemoterapiji. Krajem rujna pjevačica je otišla na kratki odmor s francuskim glumcem Oliverom Martinezom, s kojim je već neko vrijeme u vezi i planiraju vjenčanje nakon Kylinog oporavka.

Za Božić 2005. g. izašla je Over the Rainbow, Kyliena prva pjesma koja je bila dostupna samo kao digitalni download. Radi se o verziji uživo evergreena koji je postao poznat u izvedbi Judy Garland iz filma Čarobnjak iz Oza, a kojeg je Kylie Minogue izvodila na njezinoj Showgirl turneji.
U siječnju 2006. g. objavljeno je da je liječenje bilo uspješno, ali se terapija i dalje nastavlja.

U rujnu 2006. g. Kylie je objavila dječju knjigu s naslovom The Showgirl Princess. Isto tako je planirano da se koncertna turneja kroz Australiju, koja je otkazana zbog njezine bolesti održi krajem godine, a Kylie se već priprema i vježba za svoje skorašnje nastupe. Prvi koncert je najavljen u njezinom rodnom gradu Melbourneu za studeni u Rod Laver Areni.
Izvor: Wikipedia


Ovaj tekst nalazi se u prikazu ispod svih stranica. Možete ga sami podesiti u administraciji.

Pokretni tekst također podešavate u administraciji. Može biti dugačak koliko god želite. Opišite još jednom Vašu tvrtku, sve djelatnosti, ponudu...

Pretraživanje - Kontakt obrazac - Ažurirano: 24. 9. 2020. - Hosting & CMS: Poslovni forum d.o.o.

POSEBNA PONUDA ZA PODUZETNIKE
Link na brzi pregled poslovnih i internet usluga